BiogenicVet Arthromax Large Breeds tabletta 100x

BiogenicVet Arthromax Large Breeds tabletta 100x

BiogenicVet Arthromax Large Breeds tabletta 100x----11250 Ft

Nagytestű kutyák ízületeinek védelmére, támogatására szolgáló étrendkiegészítő tabletta glükozaminnal, kondroitin-szulfáttal, MSM-el.

+36703294346


Átlagos szállítási idő 1-5 naptári nap.

Ajándékozza meg ismerősét egy kedvezménykuponnal!

Kattintson a boríték ikonra és ajánlja a terméket egy kedves ismerősének, aki még nem vásárolt nálunk! Az ajánlással együtt Ön rögtön megajándékozza egy 500Ft-os vásárlási kuponnal is!

Dobja fel a napját!

 

Részletek

BiogenicVet Arthromax Large Breeds tabletta 100x

Nagytestű kutyák ízületeinek védelmére, támogatására szolgáló étrendkiegészítő tabletta glükozaminnal, kondroitin-szulfáttal, MSM-el.

Fiatal, kölyök macskánál, kutyánál növekedéssel járó ízületi rendellenességek kiküszöbölésére, idősebb állatoknál osteoarthritis esetén javasolt a használata.

A BiogenicVET ízületvédő készítménycsaládja többféle módon tartalmazza azokat az anyagokat, építőköveket, amelyek szükségesek a porcsejtek számára az ízületek újraépítéshez, egészségéhez.

Ennek eredményeként csökken a fájdalom, javul a mozgáskészség és a kisállat általános életminősége.

Glükózamin hidroklorid 1000 mg

A glükózamin támogatja a glükózamino-glikánok szintézisét, amelyek az ízületi mátrix építőelemei.

MSM: 400 mg

Az MSM szerves kénforrás. A kénre szükség van a kötőszövet felépítéséhez. Az MSM-nek fájdalomcsillapító-szerű hatása is van, amennyiben csökkenti a fájdalmat közvetítő idegi impulzusok gyakoriságát. Tudományos kutatások igazolták, hogy az MSM és a glükózamin együttes adagolása csökkentette a betegekben a különböző tüneteket, mint a fájdalom, gyulladás, és a duzzanat.

Kondroitin-szulfát: 300 mg

A kondroitin és a hialuronsav megköti a vizet az ízületi porcban, ezáltal a porc rugalmasabb, és ellenállóbb a sérülésekkel és a terheléssel szemben.

Hialuronsav: 40 mg

A hialuronsav egyike az ízületi váladék két legfontosabb összetevőjének, a gumihoz hasonló fizikai tulajdonságokkal. A szinoviális folyadék viszkozitása fordítottan arányos a víztartalmával. A víztartalom csökkenése fokozza a viszkozitást. Ez elősegíti az ízületek működését: terhelés hatására a víz kipréselődik, koncentráltabb lesz az ízületi váladék, a nyomás csökken. Emellett jelentős fájdalomcsillapító hatása is van.

Mangán-szulfát: 14 mg

A mangán létfontosságú a glükózamino-glikánok és a kollagén szintéziséhez, és lehetővé teszi a kollagén rostok közötti keresztkötések létrejöttét.

Adalékok:Magnézium-sztearát

Adagolás

1 tabletta 20 kg testtömegre naponta vagy az állatorvos utasításai alapján. Szájon keresztül. Az ARTHROMAX large breeds-ből adható egész tabletta vagy összetörve belekeverhető az ételbe


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

 

Adatok
állatfaj
kutya
speciális táplálkozási igény
ízületi problémák
típus
izületvédelem
Márka
BiogenicVet
Vélemények

Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!

Népszerű kategóriák

Öko háztartás