Biokat's Man macskaalom 8 kg

Biokat's Man macskaalom 8 kg
Biokat's Man macskaalom 8 kg
Biokat's Man macskaalom 8 kg
Biokat's Man macskaalom 8 kg
3 570 Ft
Egységár: 446 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft

Biokat's Man macskaalom 8 kg

Kifejezetten kandúr macskáknak kifejlesztett természetes csomósodó alom, erős szagsemlegesítő hatással.

Nedvszívó képesség: 270%


Várható kiszállítási idő 1-5 munkanap. Csomagjának pontos kiszállítási idejéről a megrendelés leadása után email-ben tájékoztatjuk, amennyiben az adott termék nincs a megrendelés időpontjában raktáron, a kiszállítás hoszabb lehet.

Kedves Vásárlóink!

Sajnos a Karácsony előtti intenzív forgalomban kisebb csúszások adódhatnak, elsősorban a beszállítások, áru beérkezések lassultak le, ezért mindenkit arra kérünk, időben adja le megrendelését!

Köszönjük a türelmet!

 

Részletek

Természetes csomósodó alom komlóval, hogy semlegesítse még a legcsípősebb vizelet szagát is. Közepes méretű szemcséket tartalmaz és ez az első alom melyet kifejezetten kandúroknak fejlesztettek ki.A Biokat's Men ezért kókuszdió héjából származó aktívszén-gyöngyöket tartalmaz, azok pedig óriási belső felülettel rendelkező, rendkívül porózus szénszerkezetüknek köszönhetően magas hatásfokkal kötik meg a macskavizelet erős szagát.


A Biokat's Men macskaalomban egyedi komlókivonat található. Ez a természetes termék béta savakat tartalmaz, melyek ismertek a kellemetlen szagokra gyakorolt tartós hatásukról. A komlókivonat gátolja a baktériumok növekedését, melyek a vizelettel együtt felelősek az erős ammónia szagért. A komló ismert gyógyító hatásáról és antibakteriális tulajdonságairól.


Porszegény, akár 100% pormentes.


Elegendő az elhasznált, összecsomósodott alomrészek eltávolítása naponta, és ennek pótlása, ezért egy zsák hosszú ideig elegendő.
Az elhasznált alom wc-be ürítése nem ajánlott!


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

 

Adatok
állatfaj
macska
ivar
kandúr
típus
alom
Márka
Biokat's
Wsfind Kategória
1208
Állatfaj
macska
Hasonló termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!
Népszerű kategóriák

Öko háztartás