Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db

Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db
Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db
Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db
Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db
Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db
Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db
Felhasználás
energetizálás, immunrendszer, méregtelenítés

Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db

 

  • Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
  • C-vitaminnal és cinkkel
  • Növényi alapú termék

 

 


Várható kiszállítási idő 1-5 munkanap. Csomagjának pontos kiszállítási idejéről a megrendelés leadása után email-ben tájékoztatjuk, amennyiben az adott termék nincs a megrendelés időpontjában raktáron, a kiszállítás hoszabb lehet.

 

Részletek

Cistus Incanus, Bodorrózsa kapszula 3*60db

 

  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
  • C-vitaminnal és cinkkel
  • Növényi alapú termék

A tapasztalatok alapján a bodorrózsa hatásos lehet minden olyan esetben, amelyben az immunrendszer erősítése a cél. Influenza, megfázás esetén, nagyobb betegségből való gyógyulás támogatására, emésztő- és bélrendszeri gyulladásoknál, időskori legyengült szervezetnek.

 

Figyelmeztetés: Az étrendkiegészítőknek vagy növényi alapú készítményeknek, melyek nem minősülnek étrendkiegészítőnek vagy gyógyhatású terméknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Fogyasztása nem helyettesíti a változatos táplálkozást, mozgást és a gyógykezeléseket. Ha Önnek valamilyen akut vagy krónikus betegsége van mindig konzultáljon kezelőorvosával mielőtt kiegészítő terápiába kezd!

 

Az LR Health & Beauty a vadon termő Cistus incanus ssp. tauricust használja a termékeiben, és ezeknek a bodorrózsáknak vágott levelét dolgozzák fel. Folyamatosan ellenőrzött körülmények között gyártják, hogy az LR-től megszokott minőséget és tisztaságot garantálhassák.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT

Napi 2x1 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Hűvös és száraz helyen tárolja. Figyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsa távol a gyermekektől.

INFORMÁCIÓ A HATÓANYAGOKRÓL

Egy kapszula 100 mg Cistus Incanus polyphenolt tartalmaz, valamint 40 mg C-vitamint és 1,0 mg cinket.  

A kapszula összetétele:

Cistus Incanus-kivonat, zselatin, maltodextrin, tölti anyag: mikrokristályos cellulóz, hordozó: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, E vitamin, színezék: titándioxid

Hatóanyagok napi adagonként
(2 kapszula)
Cistus-kivonat 800 mg
Polyphenol 200 mg
E vitamin 10 mg

* a felnőttek számára ajánlott napi bevitel

AZ EFSA* ÁLTAL TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT

A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

* European Food Safety Authority


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

 

Adatok
Egészségmegőrzés a családnak
Étrendkiegészítő, Gyógynövény
Márka
LR Health&Beauty
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!
Figyelmeztetés

Figyelmeztetés!
A terméknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére, az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1169/2011/EU rendelete alapján (2011. október 25.). Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Az egyes étrend-kiegészítők hatása egyénileg eltérő lehet és hatásuk nem garantált!
Forrás: webbeteg.hu

Népszerű kategóriák

Öko háztartás