Hydrovit K1 oldat 50ml

Hydrovit K1 oldat 50ml
2 998 Ft
Egységár: 60 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

Hydrovit K1 oldat 50ml

K vitamin tartalmú oldat kutya részére, véralvadási zavarok megelőzésére (pl. patkány-, egérírtó szer mérgezés), K-vitamin pótlására.

Használata előtt állatorvossal való egyeztetés javasolt.


Várható kiszállítási idő 1-5 munkanap. Csomagjának pontos kiszállítási idejéről a megrendelés leadása után email-ben tájékoztatjuk, amennyiben az adott termék nincs a megrendelés időpontjában raktáron, a kiszállítás hoszabb lehet.

 

 

Részletek

A Hydrovit K1 véralvadási zavarok megelőzésére és K-vitamin pótlására szolgáló oldat.

Összetétel: Phytomenadionum (K1 vitamin) 1,00 g, Benzylalkohol, Propilénglikol, Poliszorbát 80, víz ad 100,0 ml  

Leírás: Az állati szervezetben a K vitaminok szerepei közül a véralvadás faktorainak szintetizálását befolyásoló hatás a legismertebb. Nélkülözhetetlenek a protrombin májban történő termelődésében is. Hiányuk esetén, véralvadási zavarok, vérzések léphetnek fel. K vitamin hiány léphet fel egyes antibiotikumok és szulfonamidok együttes alkalmazása esetén. Ezek a gyógyszerek negatívan befolyásolják a bélflóra mikrobiális szintézisét. A K vitamin stabilizált vizes oldata gyorsan és teljesen felszívódik a bélcsatornából. Könnyen applikálható szájon át, annyi ivóvízben, amit az állat(ok) rögtön elfogyaszt(anak). 

Javallat: Kumarin típusú antikoagulánsok antidotuma. Vérzések megelőzése, amelyek K vitamin hiány, alacsony prothrombin és VII. faktor szint miatt jönnek létre.

Adagolás:

- kutya: 1ml (antidotumként egy alkalommal 5 ml pro állat)

Figyelmeztetés: Az ivóvízben feloldott készítményt ne érje közvetlen napfény. 


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

 

Adatok
Wsfind Kategória
4338
Kiegészítő termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!
Népszerű kategóriák

Öko háztartás