Segíthetek? +36703294346

Skudo Human Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék
Skudo Human Blue Kullancs És Bolhariasztó
7 000 Ft

Skudo Human Blue Kullancs És Bolhariasztó

Népszerű kategóriák
Skudo Human Blue Kullancs És Bolhariasztó

.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

7 000 Ft
Egységár: 7 000 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek
Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék humán felhasználásra.Ez az elektronikus kullancs- és bolhariasztó készülék ultrahangos impulzusokat bocsát ki, amely zavarja a parazitákat és arra kényszeríti őket, hogy ne tartózkodjanak az ember közelében. A készülék megelőző funkciót lát el, amely teljesen ártalmatlan az emberekre és az állatokra. A mellékelt csipesz segítségével felcsatolható a ruhára (övekre, csatokra, gomblyukakra, stb.). A piros nyelv eltávolításával a készülék folyamatosan működik 10/12 hónapon keresztül, köszönhetően a nem cserélhető lítium elemnek. A készüléken található fehér gombbal (on/off) használaton kívül kikapcsolható. Bekapcsoláskor a készüléken található piros fény felvillan, így ellenőrizhető, hogy a készülék működik-e. A készülék nedvesség hatására nem károsodik, bár nem vízálló, így a vízzel való közvetlen érintkezést kerülni kell. Az eszköz nem tartalmaz semmilyen vegyi vagy szennyező anyagot. Hatását 25m2 vagy 5m sugarú körben fejti ki. Ne zárja el a készüléket (pl. zsebbe)!

 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
típus:
élősködők ellen
Márka:
Skudo
Manufacturer:
.Skudo Human Blue kullancs és bolhariasztó
Öko háztartás

Kiegészítő termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!