Vega Cinkegolyó 6db

Vodros cikegolyó-madáreleség
Vodros cikegolyó-madáreleség
Vodros cikegolyó-madáreleség
Vodros cikegolyó-madáreleség
760 Ft
Egységár: 127 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft

Vega Cinkegolyó 6db


Várható kiszállítási idő 1-5 munkanap. Csomagjának pontos kiszállítási idejéről a megrendelés leadása után email-ben tájékoztatjuk, amennyiben az adott termék nincs a megrendelés időpontjában raktáron, a kiszállítás hoszabb lehet.

 

Részletek

Vega Cinkegolyó 6db

Vegyes cinkegolyók, egyesével, felakasztható hálóba csomagolva.

Készült Németországban.

 

A madáreleséget, cinkegolyót lehetőleg ragadozóktól (macskáktól) védett helyen akassza ki. A macskák és más ragadozók nagyon hamar felfedezik a madáretetőket, és az óvatlan madarak könnyek áldozatul eshetnek. Javasolt ezért a madáreleséget, cinkegolyókat úgy elhelyezni, hogy a macskák ne férjenek hozzá, például egy magasabb pontra téve vagy lógatva.

Ha a madarak felfedezik maguknak a madáretetőt, gyakran visszajárhatnak rá. Nagyon lényeges, hogy ne  hagyjuk kiürülni az etetőt, ha egyszer megszokták, hogy ott mindig találnak maguknak eleséget. A kistermetű madarak számára létfontosságú, hogy a leghidegebb napokon elegendő táplálékhoz jussanak, különben könnyen áldozatul esnek az éjszakai hidegeknek.

 


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

 

Adatok
állatfaj
madár
Márka
Vega
Wsfind Kategória
4383
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!
Népszerű kategóriák

Öko háztartás