Segíthetek? +36703294346

Vodros cikegolyó-madáreleség
Vega Cinkegolyó 6db
760 Ft

Vega Cinkegolyó 6db

Népszerű kategóriák

Vega Cinkegolyó 6db


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

760 Ft
Egységár: 127 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Vega Cinkegolyó 6db

Vegyes cinkegolyók, egyesével, felakasztható hálóba csomagolva.

Készült Németországban.

 

A madáreleséget, cinkegolyót lehetőleg ragadozóktól (macskáktól) védett helyen akassza ki. A macskák és más ragadozók nagyon hamar felfedezik a madáretetőket, és az óvatlan madarak könnyek áldozatul eshetnek. Javasolt ezért a madáreleséget, cinkegolyókat úgy elhelyezni, hogy a macskák ne férjenek hozzá, például egy magasabb pontra téve vagy lógatva.

Ha a madarak felfedezik maguknak a madáretetőt, gyakran visszajárhatnak rá. Nagyon lényeges, hogy ne  hagyjuk kiürülni az etetőt, ha egyszer megszokták, hogy ott mindig találnak maguknak eleséget. A kistermetű madarak számára létfontosságú, hogy a leghidegebb napokon elegendő táplálékhoz jussanak, különben könnyen áldozatul esnek az éjszakai hidegeknek.

 


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
állatfaj:
madár
Márka:
Vega
Öko háztartás

Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!