Zöld kávébab (pörköletlen)
A zöld kávé klorogénsavat tartalmaz.
A klorogénsav biológiai hatásait felismerték, amint az a polifenolok esetében is nagy antioxidáns erejükkel, valamint képességükkel arra, hogy lassítsák a szervezet glükózfelvételét.
Az összes klorogénsav a fenolsavak kategóriájába tartozik. Ezeket a savakat természetesen növények védekező alkotóelemeként használják a mikrobák ellen. A száraz tömeg 4–9% -át teszik ki, és ez az Arabica fajta kávék legalacsonyabb savkomponense.
A klorogénsav a pörkölés során eltűnik, molekulái lebontják a hőmérséklet emelkedésével. Ezért csak pörköletlen zöld kávéban található meg.
100% Arabica kávé, pörköletlen, zöld kávé, nem tartalmaz adalékanyagokat vagy tartósítószereket, közvetlenül a gyártótól a csészéig.
Bio gazdálkodásból származó kávé, műtrágyák vagy vegyi peszticidek nélkül termesztett gazdálkodói szövetkezetek által, tiszteletben tartva az emberi jogokat, a környezetet és a társadalmi igazságosságot. A tisztességes kereskedelem (Fair Trade) elveinek tiszteletben tartásával.
A zöld kávé enyhén keserű ízű, fogyasztható édesítőszerrel, kókuszvirágcukorral, mézzel...
Elkészítési javaslatok:
|
Áztassa be egy csésze hideg vízbe a zöld kávébabot (10kg testtömeg kilogrammonként 1 kávébabot tegyen a vízbe) majd szűrje le 10 óra múlva. Fogyasszon belőle naponta egy-két csészével. |
|
Mérjünk 15 g zöldkávé babot 175 ml vízhez. Helyezzen egy teáskannába vagy fazékba, forralja fel, csökkentse a hőmérsékletét, tartsuk az oldatot alacsony lángon körülbelül 15 percig. Távolítsa el a tűzről és hagyja lehűlni körülbelül egy órán át. Napi egyszer vagy kétszer fogyasztható, lehetőleg reggel. |
Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.
AZONNALI kedvezmények! .
.