Kérdésed van? Hívj minket! +36-70-329-4346

Calibra Verve Szuperprémium Macskaeledelek

Calibra Cat Verve

Finom és kiegyensúlyozott macskaeledel, amely tiszteletben tartja a húsevők természetes étkezési ösztönét.

Ezek a macskatápok tartalmaznak akár 32% friss húst , amely hozzájárul ízletességgéhez. 

Ezenkívül gabonamentes, amelyek megfelelnek a macska különböző életszakaszainak és igényeinek. Ezt biztosítja az úgynevezett Triple Active Formula is, amely három funkcionális adalékanyag egyedülálló kombinációja.

Kényeztesse kedvenceit a szuperprémium minőségben összeállított és ízletes Calibra Cat Verve ételekkel!

A macska mindenekelőtt húsevő.

Ezt szeretjük bennük! Természetes húsevők . Az mit jelent? Rövid emésztőrendszerük a fehérjében gazdag ételekhez igazodik . Hús és gyógynövények, így nézett ki a vadon élő macskák étrendje ősidők óta. És a mai házimacskák sem mások.

Gabona nélküli, magas friss hús- tartalmú étel - az új Calibra Cat Verve termékcsalád - megfelel a macskaeledel ideáljának. Ezért tiszteletben tartja régóta háziasított, ám mégis megszelídíthetetlen kedvenceink természetes táplálkozási ösztönét.

A friss hús a Calibra Cat Verve száraz eledeleknek abszolút ellenállhatatlan ízt ad házi macskáink számára.

A természetes összetételnek köszönhetően a macskák számára is jól emészthető . Nem is beszélve arról a csábító aromáról és egyedi textúráról, amelyet macskája ellenállhatatlannak talál.

32-maso-eng90-protein-eng

Minden gabonamentes recepthez jótékony funkcionális adalékanyagokat választottak , finomhangolva a macskáknak, akiknek a receptet szánják. 

Három speciálisan kiválasztott funkcionális adalékanyag ezen egyedülálló kombinációját soroljuk fel az élelmiszer előnyei között, amelyeket Triple Active formulánkként jelölünk .

gabonamentes-engtriple-active-formula-eng


15termék 115
15termék 115