Happy Cat Sensitive macskatápok

 

Rossz az emésztése a macskának? Talán gluténérzékeny? Nem tudja jól hasznosítani a tápot, eledelt?

Túl laza a széklete? Esetleg túl sok bélgázt termel? Az állatorvos a tápváltást javasolja? Erre lehet egy alternatíva a Happy Cat új Sensitive tápcsaládja...

 

       Ha azt veszi észre a cicán, hogy rossz az emésztése, érzékeny a gyomra, esetleg bőrproblémái vannak, fénytelen a szőrzete, elsősorban egy alapos állatorvosi kivizsgálást javaslunk!

          Amennyiben más betegség nem utal a fent leírt tünetek megjelenésére, előfordulhat, hogy az eledelre érzékeny a cica. Lehet, hogy épp a tápokban található gabonaféleségekre. A bizonytalan és makacs emésztési és bőrproblémák mögött glutén- vagy gabonaallergia is állhat.

          A Happy Cat macskatápok összeállításánál a gabonamentes, és- vagy gluténmentes alapanyagválasztás egyre népszerűbb, hiszen sok cica életminősége jelentősen javítható az ilyen macskatápok etetésével.

 

        A Happy Cat Sensitive macskatáp családban a gabonaféleségeket burgonyára, almára, sárgarépára cserélték. Ezzel a tápok ugyanolyan ízletesek a macska számára, és biztosítja számukra az energikus élethez szükséges szénhidrátmennyiséget, azonban általuk kiküszöbölhetőek az esetleges gluténallergiás tünetek.

 

A Happy Cat Sensitive gabonamentes tápok között talál mind a fiatal/kölyök cicák, mind a felnőtt macskák számára megfelelő eledelt:

 

 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: