30% kedvezmény LR aloe termékekre regisztrációval

30% KEDVEZMÉNY LR ALOE TERMÉKEKRE---NE HALOGASSA A DÖNTÉST, JELENTKEZZEN MOST, CSAK NYERHET VELE!

Szeretne 30%-al olcsóbban vásárolni LR Health & Beauty termékeket?

 

Hát persze, hogy igen!

Nincs más teendő, mint regisztrálni a hatalmas kedvezményért!

 

Regisztráljon Ön is a 30%-os kedvezményért! Legyen az LR partnere!

  • Azonnali 30% kedvezmény az alap árakhoz képest, melyek a webáruházban szerepelnek!
  • LR Partnerként speciális ajánlatokban is részesül.
  • LR partnerként lehetősége van arra, hogy akár bekapcsolódva az LR üzletébe pénzt is keressen!

 

KORREKT FELTÉTELEK  • Nincs kötelező havi vásárlás • Már az első vásárláskor kedvezményes Partner ár • 2 hónapos termék elégedettségi garancia • Örökös tagság, megújítási díj nélkül

 

Mi fog történni, ha kitöltötte az alábbi jelentkezési űrlapot?

Küldünk Önnek egy 30%-os kedvezményre jogosító kupont, melyet akkor tud érvényesíteni, ha össze válogat a kosarába az LR termékből párat, ahol a 30% kedvezmény levonása után minimum 19.990 Ft értékű csomagot vásárol meg.

Ezen kívül pedig küldünk Önnek egy általános tájékoztató levelet az LR lehetőségeiről, illetve, amennyiben szeretné akár ingyenesen biztosítani magának és családjának az LR aloe vera termékeket, további lehetőségekről is tudunk beszélgetni.

 

Önnek lehetősége van az LR Health&Beauty partnereként regisztrálni áruházunk felületén

 

Milyen előnyökkel jár a regisztráció?

Amennyiben Ön kitölti a regisztrációs űrlapot mi email-ben küldünk Önnek egy visszaigazolást és egy kuponkódot, ezután Ön leadhatja minimum 28900 Ft-os kedvezmény nélküli összértékben, LR termékekre vonatkozó megrendelését, ahol már tudja használni a kapott kupont, így érvényesítheti 30%-os kedvezményét, azaz végül Önnek csak 19.990 Ft-ba (plusz postaköltség 1290 Ft) kerül a példaként említett vásárlás.

Ezzel Ön az LR Health&Beauty partnere lesz, amihez kap egy belépési kódot illetve egy weblapcímet, ahol ezentúl Ön MINDIG kedvezményesen vásárolhat. A kedvezmények minimum mértéke 30%, de bizonyos termékek, akciók esetében akár 50% is lehet! Illetve külön ajándékokkal, egészség és szépségprogramokkal is kedveskedik partnereinek a cég.

A kedvezményes vásárláson túl, Ön akár dolgozhat is az LR rendszerében partnerként, amennyiben élni kíván azzal a nagyszerű lehetőséggel (ingyenes képzések, ajándékok, magas elérhető jövedelem, elismerések), amelyet az LR Health&Beauty nyújt Önnek!

Ahhoz, hogy Ön LR partner lehessen, az első minimum vásárláson kívül, a regisztrációval együtt, Önnek más kötelezettsége nincs.

Amennyiben Ön élni kíván a regisztráció adta pénzkereseti lehetőséggel is, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy minden bővebb információt, kérdést egyeztetni tudjunk, így segítve Önnek az elindulásban egy stabil jövedelem felé.

Példa: 

Tegyük fel, Ön szeretné megvásárolni az alábbi termékeket:

  • LR ALOE ARCÁPOLÁSI SZETT alap ár: 16690 Ft kedvezményes ár: 11683 Ft
  • LR ALOE THERMO KRÉM 100ML alap ár: 4590 Ft kedvezményes ár: 3213 Ft
  • LR ALOE FIRST AID ELSŐSEGÉLY SPRAY alap ár: 5890 Ft kedvezményes ár 4123 Ft
  • LR ALOE VERA ARCTISZTÍTÓ KENDŐ alap ár 1590 Ft kedvezményes ár: 1113 Ft

Összesen alap áron: 28760 Ft regisztrációval ez csupán 20132 Ft, azaz Ön megtakarított pár perc alatt több, mint 8000 Ft-ot!

Alap induló csomag 19.990 Ft

  • Válogasson kiváló minőségű egészségmegőrző és szépségápolási LR termékek közül legalább 19.990 Ft-ért (a 30%-os kedvezmény levonása után), azaz a webáruházban feltüntetett kedvezmény nélküli árak alapján a kosarában kb. 29.000 Ft értékben kell szerepelnie LR termékeknek (online ár -30%, kérdés esetén egyeztessen velünk)!
  • Értékesítési segédanyagok 0 Ft-ért. Tartalma:  1 db Collection Katalógus és Árlista, 1 db aktuális havi LR World katalógus és Árlista, 1 db Jelentkezési lap, 1 db Turbokid szórólap.

 

LR health and beauty adatkezelési nyilatkozat partnereknek

Teljes név
Cím: irányítószám, település, utca, házszám
Szállítási cím, amennyiben eltérő a számlázási címtől:
Születési hely
Születési dátum (pl. 1975.04.11.)
Telefonszám: +36
E-mail cím
Regisztrálok az LR 30%-os kedvezményrendszerébe, mint LR partner.
Elfogadom a www.jozsapet.hu adatvédelmi szabályzatát
Kérem a regisztrációmat, mint LR partner
Elolvastam és tudomásul veszem az LR Heath&Beauty adatkezelési tájékoztatóját.