Kérdése van? Hívjon minket! +36-70-329-4346

Specific Diétás Tápok, Eledelek

A Specific kutya és macskatápok legfőbb összetevője a fenntartható gazdaságokból származó hal.

Számos különböző forrásból és típusú halat és tengeri összetevőt használunk étrendünkben.

Haliszt – főtt halból készült őrölt por, amely koncentrált fehérjeforrást biztosít. Halételünk különféle vadon kifogott atlanti fehér halakból, főként kék puha tőkehalból készül.

Hidrolizált lazacfehérje – norvég és skót tenyésztett lazacból készül

Halolaj – A halolaj természetes termék, így változó mennyiségű EPA és DHA Omega-3-ot tartalmaz. A SPECIFIC-nél csukamájolajból és szardellaolajból készült speciálisan kevert halolajat használunk, hogy biztosítsuk az állandó és magas Omega-3 zsírsavszintet.

Krill – legújabb összetevőnk – kiváló omega-3 forrás, vízben oldódik, és foszfolipidekként (és nem trigliceridekként) van jelen, jelentősen javítva a biológiai hozzáférhetőséget. A krill asztaxantinban és kolinban is gazdag. Krillünk MSC-tanúsítvánnyal rendelkező forrásokból származik.

Friss szardínia – néhány étrendünkben egy friss, MSC-tanúsítvánnyal rendelkező szardínia, amelyet a Cornish partjainál kishajók fogtak ki gyűrűs hálóval – egy fogási rendszer, amely jelentősen csökkenti a járulékos fogást, az üzemanyag-felhasználást és a tengerfenék károsodását.

Algák – nem halak, hanem vízinövények és gazdag omega-3 forrás. Az algák a nagy mennyiségű és állandó szintű omega-3 rendkívül fenntartható formáját biztosítják. Az algák hihetetlenül gyorsan nőnek, és nem termő, nem szántóföldön is termeszthetők, így kevesebb környezeti erőforrást kell használni. Egy NASA-program volt, amely a marsi telepesek táplálását kereste, és ez vezérelte a modern kereskedelmi algatermelést.

 


8termék18
8termék18