Segíthetek?  info@jozsapet.hu

 Fekete Napraforgómag 1 kg
Fekete Napraforgómag 1 kg
980 Ft

Fekete Napraforgómag 1 kg

Népszerű kategóriák

 Fekete Napraforgómag 1 kg


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

 

 

980 Ft
Egységár: 980 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

 Fekete Napraforgómag 1 kg

 

A madáreleséget, cinkegolyót lehetőleg macskáktól védett helyen akassza ki. A macskák és más ragadozók nagyon hamar felfedezik a madáretetőket, és az óvatlan madarak könnyek áldozatul eshetnek. Javasolt ezért a madáreleséget, cinkegolyókat úgy elhelyezni, hogy a macskák ne férjenek hozzá, például egy magasabb pontra téve vagy lógatva. Ha a földre szórja, tegye azt nyílt terepen, hogy veszély esetén könnyedén el tudjanak szállni a madarak.

Ha a madarak felfedezik maguknak a madáretetőt, gyakran visszajárhatnak rá. Nagyon lényeges, hogy ne  hagyjuk kiürülni az etetőt, ha egyszer megszokták, hogy ott mindig találnak maguknak eleséget. A kistermetű madarak számára létfontosságú, hogy a leghidegebb napokon elegendő táplálékhoz jussanak, különben könnyen áldozatul esnek az éjszakai hidegeknek.

 


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
állatfaj:
madár
Márka:
NaturaBird
Category:
Háziállat > Madáreledel
Öko háztartás

Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!