A karácsonyi szezonban lévő megnövekedett csomagszámra tekintettel, ADJA LE RENDELÉSÉT DECEMBER 15-ig, ha szeretné, nagy valószínűséggel KARÁCSONY ELŐTT megkapni a csomagot! Köszönjük!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Segíthetek? +36703294346

LR ALOE VERA

Az aloe vera erejeAz aloe vera pozitív hatásai az összes alkotórész, összetevő együttműködéséből ered, vagy másként kifejezve: az összetevők úgy dolgoznak együtt, mint egy zenekar tagjai!

Az aloe vera a természet egész gyógyszertárát foglalja magába! Ugyanis a tudomány eddig több
mint 150, az emberi szervezet számára hasznos összetevőt talált benne.

Az LR Health&Beauty kiváló német minőségű aloe-vera termékei az egészség és szépség minden területét felölelik.

Általuk a legjobb formába kerül természetes módon, az aloe vera erejével.

Természetes kozmetikumok, testápolók, bőr öregedés gátlók, immunrendszer erősítők, a híres LR aloe ivógélek, speciális ápolószerek vagy szájápolás, Microsilver, Zeitguard, Figu súlykontroll....válogasson és éljen az LR Health&Beauty adta lehetőségekkel.

LR health and beauty

"More quality for your life"

azaz az egész életminőség javulása mindenki számára!

Aloe Vera termékcsalád mindenkinek, aki tudatosan igyekszik csökkenteni az általános étrendkiegészítők, kozmetikumok által az emberi szervezetre nehezedő kémiai terhelést és biztonságos, egészséges megoldást keres a mindennapi egészségmegőrzéshez és testápoláshoz az egész család számára.

Az aloe vera a természet egész gyógyszertárát foglalja magába! Ugyanis a tudomány eddig több, mint 150, az emberi szervezet számára hasznos összetevőt talált benne.
A lista A-tól (alanin) T-ig (tirozin) terjed. Egyes összetevők csak csekély koncentrációban vannak jelen, és épp ebben rejlik az aloe titka: nem egy bizonyos hatásáról van szó, hanem az összes anyag együttese az, ami az aloe vera számos pozitív hatását lehetővé teszi. A tudomány ezt szinergetikus hatásként említi.

"12.000 tonna aloe vera levél – ezzel a feldolgozott és nemesített gyógynövénytermék-mennyiséggel és a több, mint 15 éves tapasztalatával az LR a világ legnagyobb aloe vera termék gyártójának számít. Az LR aloe vera termékeinek fejlesztése és gyártása Európa egyik legmodernebb aloe vera gyártóüzemében történik. Ehhez kizárólag az aloe vera növény levelének értékes géljét használjuk."

"Az olyan értékek, mint szenvedély, lojalitás és felelősség teremtik meg az alapját annak, hogy több mint 5.000 Partnerünk, több mint 20 éve van velünk és még mindig hűségesen együttműködünk. Számunkra nagyon fontos a minőségtudatosság és garantáljuk a folyamatosan növekvő kozmetikai, parfüm és táplálékkiegészítő szortimentet."

Az LR Health&Beauty kiváló német minőségű aloe-vera termékei az egészség és szépség minden területét felölelik, általuk a legjobb formába kerül természetes módon, az aloe vera erejével.

Az elmúlt 10 évben az orvosi kutatás sok állítást és tapasztalatot igazolt. Az Aloe Vera összetételének köszönhetően antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik (tisztítja a testet). Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz tápanyagokat - aminosavakat, enzimeket, mono- és poliszacharidokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Felgyorsítja a sebek gyógyulását, segíti az emésztési zavarokat, normalizálja a vérnyomást, támogatja az immunrendszert és érzéstelenítőként működik. Segít a bőrproblémák kezelésében.

Az aloe felhasználható belsőleg - italként, szirupként - vagy krémek vagy spray-k formájában helyileg a test egy bizonyos területén.