Az elsődleges összetevők között megtalálható a magas minőségű baromfihús, mely kiváló fehérjeforrás és könnyen emészthető. Az étel gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban, mely támogatja a kiskutyák ideális bőr- és szőrzathelyzetét. Emellett számos vitamin és ásványi anyag is megtalálható a termékben, mint például a D3-vitamin, mely elősegíti a csontok és fogak egészséges fejlődését.
A Natures Protection Dog Junior Poultry Mini 500g könnyen rágcsálható és emészthető krokettjei ideálisak a kis fajták számára, akiknek apró fogai vannak. Az étel természetes összetevői segítenek megelőzni az allergiás reakciókat és támogatják az immunrendszer egészségét.
A Natures Protection Dog Junior Poultry Mini 500g kiegyensúlyozott tápanyagprofilja és ízletes ízei garantáltan sikert aratnak a kiskutyák körében!
Nature's Protection Mini Junior Teljes értékű eledel növekedésben lévő kistestű kölyökkutyák részére, 2?8 hónapos korban (felnőttkori testtömeg: 1-10 kg). Összetétel: szárnyas húsliszt, rizs, szárnyaszsír, kukorica glutén, kukorica, árpa, hidrolizált máj, halliszt, napraforgó olaj, cukorrépapép, dinamikusan mikrolizált klinoptilolit, sörélesztő, lenmag, szárított sárgarépa, szárított tojás, yucca kivonat. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A-vitamin 22 500 NE, D3-vitamin 1 875 NE, E-vitamin 663 mg, vas 63 mg, jód 1,9 mg, réz 6,3 mg, mangán 25 mg, cink 144 mg, szelén 0,13 mg, taurin 125 mg. Technológiai adalékanyagok: rozmaring kivonat, természetes eredetű tokoferol-gazdag kivonatok. Analitikai alkotórészek: nyersfehérje 32%, nyers olajok és zsírok 21%, nyershamu 6,3%, nyersrost 1,4%, kálcium 1,2%, foszfor 0,9%, kálium 0,65%, nátrium 0,4%, omega-3 0,54%, omega-6 3,47%. Etetési javaslat: lásd a táblázatot. Mindig biztosítson elegendő friss, tiszta ivóvizet. Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló termék. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.
AZONNALI kedvezmények! .
.