Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Napozószerek, UV-védelem

LR Health&Beauty Sun Care napozószerek, UV-védelem

Minden bőrtípusnak más napvédő termékre van szüksége. Az érzékeny, fehér, leégésre, kipirosodásra hajlamos bőrtől a napbarnított kreol bőrtípusig.

Az LR aloe-vera napozótermékek magas 40%-os aloe vera tartalommal védelmet nyújtanak az egész családnak. Az aloe vera nedvességgel látja el a bőrt, hűsít, megnyutat és regenerál.

Leégés esetén az Aloe First Aid Elsősegély Spray használata javasot elsőként!

A bőr további megnyugtatására pedig az ALOE VERA koncentrátum.

UV-védelem ÉS ÁPOLÁS EGYBEN

Aloe vera Sun Napvédő krém FF20: Könnyed krémzselé világosbarna bőrre 40% aloe verával. Védi a bőrt az UVA és UVB sugárzástól. Ápol, hűsít, nedvességgel tölti fel a bőrt. Könnyen eloszlatható, nem ragad. Vízálló.

Aloe vera Sun Naptej FF30: napvédő krém világos bőrre. 40% aloe verával. Védi a bőrt az UVA és UVB sugárzástól. Ápol, hűsít, nedvességgel tölti fel a bőrt. Könnyen eloszlatható, nem ragad. Vízálló.

Aloe vera Sun Intenzív Naptej FF50: Napvédő krém érzékeny bőrre és gyerekeknek. 40% aloe verával. Védi a bőrt az UVA és UVB sugárzástól. Ápol, hűsít, nedvességgel tölti fel a bőrt. Könnyen eloszlatható, nem ragad. Vízálló.

Aloe vera Sun bőröregedést csökkentő napvédő krém FF20: Napvédő krém az érzékeny területekre, mint az arc és a dekoltázs. Óvja a bőrt az idő előtti öregedéstől. 40% aloe verával. Védi a bőrt az UVA és UVB sugárzástól. Ápol, hűsít, nedvességgel tölti fel a bőrt.

Aloe vera Sun Napvédő Spray FF30: Könnyed krém világos bőrre 30% aloe vera zselével. Védi a bőrt az UVA és UVB sugárzástól. Ápol, hűsít, nedvességgel tölti fel a bőrt. Gyors és egyszerű használat. 

Aloe vera Sun napozás utáni krémzselé: Könnyű, hűsítő krém napozás utáni ápoláshoz. 70% aloe vera zselével és shea vajjal. Hűsíti a bőrt és segíti a napozás utáni regenerációt. Ápol, hűsít, nedvességgel tölti fel a bőrt. Könnyen eloszlatható, nem ragad. Megnyugtatja, puhává varázsolja a bőrt.

 


6termék 16
6termék 16