Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Akciós Hills kutyatáp

AKCIÓS HILLS SZUPERPRÉMIUM KUTYATÁPOK 

"Hill's Világelső a kisállat táplálásban"

A Hill’s volt az első, aki bemutatta az antioxidánsok jótékony hatásait a kutyáknál is, amelyek semlegesítik a káros szabad gyököket: ezek felelősek lehetnek a szövetkárosodásért és a test öregedéséért.

A Hill's kutató-fejlesztő csapata, több mint 150 állatorvosból és táplálkozástudományi szakemberből áll össze. Ők azok, akik valamennyi Hill's terméket (kutyatápot, macskatápot) úgy alkotják meg, hogy a tápanyagok optimális arányán túl az eledel ízletes is legyen az állatok számára.

Minden termék kiváló minőségű magas emészthetőségű alapanyagokból készül, nem tartalmaz a szervezetet terhelő felesleges anyagokat (pl. magas sótartalom-különösen macskáknál, és idős állatoknál bír nagyobb jelentőséggel), színezőanyagokat, mesterséges ízfokozó és tartósító szereket.

A Hill's kutyaeledel kizárólag kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, extrém jól emészthető és magas energiasűrűséget tud felmutatni. Ebből adódóan a Hill's kutyatápból a szokványosnál kisebb etetési mennyiségekre van szükség, ezáltal a táplálék költségei alacsonyabbakká válnak. 

Hills kutyatáp akció webáruházunkban:

Az akcióban szereplő Hills kutyatápok ára most kilogrammonként olcsóbb!


10termék 110
10termék 110

Hills kutyatáp akció webáruházunkban: Akciós Hills kutyatápok.

A Hill's kizárólag felelősségteljes, körültekintő és humánus módszereket alkalmaz az állatokon. Minden vizsgálatnak, amelyet a Hill's végez, illetve támogat, akár a Hills központjában, akár külső helyszínen történnek, meg kell felelniük az alábbi, az állatok védelmét garantáló kritériumoknak:

  • A Hill's nem vesz rész olyan vizsgálatokban, amely veszélyezteti a kutyák és macskák egészségét.
  • A tápanyag felszívódásának, eloszlásának, raktározásának, felhasználásának, majd a kutya vagy a macska testéből való távozásának tanulmányozására a Hill's kizárólag olyan kutatási eljárásokat alkalmaz, amelyek megfelelnek az embereken végzett orvosi vagy táplálkozási vizsgálatoknak is
  • A Hill's csak abban az esetben végez el bármilyen vizsgálatot, ha arról maximálisan bebizonyosodik, hogy hozzájárul az abban résztvevő állatok egészségének és jólétének javításához.
  • A Hill's folymatosan igyekszik új megoldásokat találni az állatkísérletek háttérbe szorítására.
  • Annak érdekében, hogy biztosítsák felhasználóikat a gyógyhatású termékek biztonságosságáról és hatékonyságáról, a Hill's olyan vizsgálatokat támogat, amelyekben természetileg kialakult betegségben vagy állapotban szenvedő állatok vesznek részt.
  • A Hill's Pet Nutrition központjának, illetve a Hill's által támogatott minden külső helyszínnek meg kell felelnie valamennyi állategészségügyi szabálynak.
  • A Hill's lelkes támogatója és bátorítója annak, hogy a tanulmányokban részt vett macskák és kutyák végül igazi otthonra leljenek.
  • A Hill's a táplálkozás-egészségügyi ismeretek bővítése érdekében megjelenteti vizsgálati eredményeit azért, hogy segítsen elejét venni a kutyák és macskák bevonásával végzett szükségtelen kísérletek megismétlését.
  • A Hill's kizárólag olyan adatokat használ fel a vizsgálataihoz, amelyeket már korábban megjelentettek, vagy amelyek megfelelnek az Általános Állatjóléti Szabályzatnak.

Hills kutyatáp akció webáruházunkban

 

Nézze meg az akciós kutyatápokat! Az akcióban szereplő Hills kutyatápok ára most kilogrammonként rendkívül olcsó!