Új jelszó kérése
Kategóriák
Szűrés
állatfaj
testméret
javasolt életkor
állat energiaigénye
speciális táplálkozási igény
típus
Ár
890 Ft - 22 900 Ft
Kedvezményes ajánlatok, kuponok, hírlevél
Csatlakozz hozzánk!

Termékajánló
Állatorvosunk:

JózsaVet Kisállatorvosi Rendelő Debrecen

 

TOP termékek
Hírek
Szűrés
Gyártó, márka
Állatfaj
Életkor
Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Akciós Hills kutyatáp

Fő kategória >HAVI AKCIÓS TERMÉKEK >Akciós Hills kutyatáp

AKCIÓS HILLS SZUPERPRÉMIUM KUTYATÁPOK 

"Hill's Világelső a kisállat táplálásban"

A Hill’s volt az első, aki bemutatta az antioxidánsok jótékony hatásait a kutyáknál is, amelyek semlegesítik a káros szabad gyököket: ezek felelősek lehetnek a szövetkárosodásért és a test öregedéséért.

A Hill's kutató-fejlesztő csapata, több mint 150 állatorvosból és táplálkozástudományi szakemberből áll össze. Ők azok, akik valamennyi Hill's terméket (kutyatápot, macskatápot) úgy alkotják meg, hogy a tápanyagok optimális arányán túl az eledel ízletes is legyen az állatok számára.

Minden termék kiváló minőségű magas emészthetőségű alapanyagokból készül, nem tartalmaz a szervezetet terhelő felesleges anyagokat (pl. magas sótartalom-különösen macskáknál, és idős állatoknál bír nagyobb jelentőséggel), színezőanyagokat, mesterséges ízfokozó és tartósító szereket.

A Hill's kutyaeledel kizárólag kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, extrém jól emészthető és magas energiasűrűséget tud felmutatni. Ebből adódóan a Hill's kutyatápból a szokványosnál kisebb etetési mennyiségekre van szükség, ezáltal a táplálék költségei alacsonyabbakká válnak. 

Hills kutyatáp akció webáruházunkban:

Az akcióban szereplő Hills kutyatápok ára most kilogrammonként olcsóbb!


Sorrend:

-2%
	 Hill's Canine Adult Large Breed csirkés kutyatáp 12 kg +2,5 kg töltősúllyal AKCIÓ
16 000 Ft
Akció: 15 600 Ft
Egységár: 1 300 Ft/kg
-18%
Hill's Canine Adult Light csirkés kutyatáp 3 kg
19 990 Ft
Akció: 16 450 Ft
Egységár: 1 316 Ft/kg
-10%
Hill's Canine Oral Care 5kg
10 700 Ft
Akció: 9 680 Ft
Egységár: 1 936 Ft/kg

Sorrend:

Hills kutyatáp akció webáruházunkban: Akciós Hills kutyatápok.

A Hill's kizárólag felelősségteljes, körültekintő és humánus módszereket alkalmaz az állatokon. Minden vizsgálatnak, amelyet a Hill's végez, illetve támogat, akár a Hills központjában, akár külső helyszínen történnek, meg kell felelniük az alábbi, az állatok védelmét garantáló kritériumoknak:

  • A Hill's nem vesz rész olyan vizsgálatokban, amely veszélyezteti a kutyák és macskák egészségét.
  • A tápanyag felszívódásának, eloszlásának, raktározásának, felhasználásának, majd a kutya vagy a macska testéből való távozásának tanulmányozására a Hill's kizárólag olyan kutatási eljárásokat alkalmaz, amelyek megfelelnek az embereken végzett orvosi vagy táplálkozási vizsgálatoknak is
  • A Hill's csak abban az esetben végez el bármilyen vizsgálatot, ha arról maximálisan bebizonyosodik, hogy hozzájárul az abban résztvevő állatok egészségének és jólétének javításához.
  • A Hill's folymatosan igyekszik új megoldásokat találni az állatkísérletek háttérbe szorítására.
  • Annak érdekében, hogy biztosítsák felhasználóikat a gyógyhatású termékek biztonságosságáról és hatékonyságáról, a Hill's olyan vizsgálatokat támogat, amelyekben természetileg kialakult betegségben vagy állapotban szenvedő állatok vesznek részt.
  • A Hill's Pet Nutrition központjának, illetve a Hill's által támogatott minden külső helyszínnek meg kell felelnie valamennyi állategészségügyi szabálynak.
  • A Hill's lelkes támogatója és bátorítója annak, hogy a tanulmányokban részt vett macskák és kutyák végül igazi otthonra leljenek.
  • A Hill's a táplálkozás-egészségügyi ismeretek bővítése érdekében megjelenteti vizsgálati eredményeit azért, hogy segítsen elejét venni a kutyák és macskák bevonásával végzett szükségtelen kísérletek megismétlését.
  • A Hill's kizárólag olyan adatokat használ fel a vizsgálataihoz, amelyeket már korábban megjelentettek, vagy amelyek megfelelnek az Általános Állatjóléti Szabályzatnak.

Hills kutyatáp akció webáruházunkban

 

Nézze meg az akciós kutyatápokat! Az akcióban szereplő Hills kutyatápok ára most kilogrammonként rendkívül olcsó!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.