Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Szállítási információk

 

 

Kérjük, hogy amennyiben speciális diétás tápot szeretne vásárolni kisállata számára, kérje ki állatorvosa tanácsát, hogy valóban a célnak pontosan megfelelő eledellel tudja táplálni kedvencét.

 

A webáruházban forgalmazott termékek általános szállítási határideje a megrendeléstől számított 2-8 nap (nehezen beszerezhető termékek, készlethiány esetén ez meghosszabbodhat, ebben az esetben tájékoztatjuk a lehetőségekről a megrendelőt).

Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a rendelhető termékek nem minden esetben vannak raktáron, azok beszerzése csak a leadott megrendelés után történik, így pontos szállítási időpontot csak a megrendelés leadása után a visszaigazoló e-mail-ben tudunk megjelölni!

 

Válassza a Debrecen-Józsai (4225-ös irányítószámon) ingyenes az átvételi módot, ha Ön Debrecen-Józsán lakik, dolgozik, vagy éppen itt jár más okból kifolyólag!

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

Személyes átvétel, házhoz szállítás Debrecen-Józsán


Válassza ezt az átvételi módot, ha Ön Debrecen-Józsán (4225-ös irányítószámú debreceni településrész) lakik, dolgozik, vagy éppen itt jár más okból kifolyólag!

A megrendelt áru személyes átvételére Debrecen-Józsán (Józsa belterületén)van lehetőség. Önnek ebben az esetben nem kell szállítási díjat fizetni, azaz ha ezt az átvételi módot választja, a szállítás értékhatártól függetlenül INGYENES.
Személyes átvétel választása esetén munkatársunk telefonon egyeztet Önnel helyszínt, és időpontot Debrecen-Józsa területén belül, hétköznapokon munkaidőben, azaz reggel 8 és délután 16.30. közötti időszakban, kivételeses esetekben akár ettől eltérő időpontban is. Az áru átvételével egyidejűleg papír alapú számla ellenében, készpénzzel van módja kifizetni a rendelt terméket.

 

Házhozszállítás futárszolgálattal:

 

A megrendelt termék kiszállítását kérheti futárszolgálattal. A futár házhoz szállítja Önnek az árut. Illetve az áru átadásával egyidejűleg a futár fogja beszedni Öntől a rendelt termék és az utánvét összegét, melyről papír alapú számlát a csomagban talál.
A futár a kézbesítést sikertelenség esetén kétszer próbálja meg, ha Ön nem tudja átvenni a csomagot, ezek után visszaszállítja azt hozzánk.

 


Kérjük NE indítson addig átutalást, amíg meg nem kapta az erről szóló értesítésünket!

 

MPL futárszolgálat 40kg-ig
A csomagot az MPL (Magyar Posta) futárszolgálat fogja kiszállítani, melyről az MPL értesítést küld. A futár a kézbesítést sikertelenség esetén kétszer próbálja meg, ha Ön nem tudja átvenni a csomagot, ezek után visszaszállítja azt hozzánk.
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9 999 Ft 1 490 Ft
10 000 Ft 19 999 Ft 1 150 Ft
20 000 Ft   Ingyenes!
mpl
PostaPont 40kg-ig
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását. Itt Önnek a kézbesítéstől, melyről a Magyar Posta értesíti, 10 munkanapon belül van lehetősége átvenni a csomagot.
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 19 999 Ft 990 Ft
20 000 Ft   Ingyenes!
postapont
MPL futárszolgálat 40kg felett
AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 59,99 kg 3 000 Ft
60 kg 100 kg 5 500 Ft
mpl
GLS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
A csomagot a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani, melyről az GLS értesítést küld. A futár a kézbesítést sikertelenség esetén kétszer próbálja meg, ha Ön nem tudja átvenni a csomagot, ezek után visszaszállítja azt hozzánk.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9 999 Ft 1 490 Ft
10 000 Ft 19 999 Ft 1 150 Ft
20 000 Ft   Ingyenes!
-
mygls_csv
 
GLS CSOMAGPONT
A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.
Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 19 999 Ft 990 Ft
20 000 Ft   Ingyenes!
-
mygls_csv_dropoffpoints
 
»Személyes átvétel, házhoz szállítás Debrecen-Józsán (4225 irányítószám)
A megrendelt áru személyes átvételére Debrecen-Józsán van lehetőség. Önnek ebben az esetben nem kell szállítási díjat fizetni, azaz ha ezt az átvételi módot választja, a szállítás értékhatártól függetlenül INGYENES.

Ingyenes józsai kiszállítás választása esetén telefonon egyeztetünk Önnel helyszínt, és időpontot Debrecen-Józsa területén belül, hétköznapokon munkaidőben, azaz reggel 8 és délután 18.30. közötti időszakban. Az áru átvételével egyidejűleg papír alapú számla ellenében, készpénzzel van módja kifizetni a rendelt terméket.
Szállítási költség Ingyenes!.
FIZETÉSI MÓDOK


Utánvéttel
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a termék díját a futár fogja átvenni, a termék átadásakor, az Ön által megjelölt szállítási címen.

 

Átutalással

 

Átutalással is rendezheti a megrendelt áru értékét, az alábbi bankszámlára:


Dr. Gargyáné Bocskay Eszter
Tiszántúli Takarék
60600163-00461120-00000000


Kérjük NE indítson addig átutalást, amíg meg nem kapta az erről szóló értesítésünket!

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre