Iratkozzon fel hírlevelünkre
Csatlakozz hozzánk!

Vevőink Kedvencei
Szűrés
Gyártó, márka
Állatfaj
Életkor
Összehasonlítás
Hírek
2018.11.29 20:16
2018.03.08 17:32
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Állatorvosunk:

JózsaVet Kisállatorvosi Rendelő Debrecen

 

Szállítási információk

Kérjük, hogy amennyiben speciális diétás tápot szeretne vásárolni kisállata számára, kérje ki állatorvosa tanácsát, hogy valóban a célnak pontosan megfelelő eledellel tudja táplálni kedvencét.

 

A webáruházban forgalmazott termékek általános szállítási határideje a megrendeléstől számított 2-8 nap (nehezen beszerezhető termékek, készlethiány esetén ez meghosszabbodhat, ebben az esetben tájékoztatjuk a lehetőségekről a megrendelőt).

Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a rendelhető termékek nem minden esetben vannak raktáron, azok beszerzése csak a leadott megrendelés után történik, így pontos szállítási időpontot csak a megrendelés leadása után a visszaigazoló e-mail-ben tudunk megjelölni!

 

Válassza a Debrecen-Józsai (4225-ös irányítószámon) ingyenes az átvételi módot, ha Ön Debrecen-Józsán lakik, dolgozik, vagy éppen itt jár más okból kifolyólag!

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

Személyes átvétel, házhoz szállítás Debrecen-Józsán


Válassza ezt az átvételi módot, ha Ön Debrecen-Józsán (4225-ös irányítószámú debreceni településrész) lakik, dolgozik, vagy éppen itt jár más okból kifolyólag!

A megrendelt áru személyes átvételére Debrecen-Józsán (Józsa belterületén)van lehetőség. Önnek ebben az esetben nem kell szállítási díjat fizetni, azaz ha ezt az átvételi módot választja, a szállítás értékhatártól függetlenül INGYENES.
Személyes átvétel választása esetén munkatársunk telefonon egyeztet Önnel helyszínt, és időpontot Debrecen-Józsa területén belül, hétköznapokon munkaidőben, azaz reggel 8 és délután 16.30. közötti időszakban, kivételeses esetekben akár ettől eltérő időpontban is. Az áru átvételével egyidejűleg papír alapú számla ellenében, készpénzzel van módja kifizetni a rendelt terméket.

 

Házhozszállítás futárszolgálattal:

 

A megrendelt termék kiszállítását kérheti futárszolgálattal. A futár házhoz szállítja Önnek az árut. Illetve az áru átadásával egyidejűleg a futár fogja beszedni Öntől a rendelt termék és az utánvét összegét, melyről papír alapú számlát a csomagban talál.
A csomagot az MPL (Magyar Posta)  futárszolgálat fogja kiszállítani, melyről az MPL értesítést küld. A futár a kézbesítést sikertelenség esetén kétszer próbálja meg, ha Ön nem tudja átvenni a csomagot, ezek után visszaszállítja azt hozzánk.

 


Kérjük NE indítson addig átutalást, amíg meg nem kapta az erről szóló értesítésünket!

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9 999 Ft 1 290 Ft
10 000 Ft 19 999 Ft 990 Ft
20 000 Ft   Ingyenes!

 

MPL futárszolgálat 40kg felett

 

Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 60 kg 3 000 Ft
60 kg 100 kg 5 500 Ft


.

Postapont: 

Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba, szerződöt COOP üzletekbe vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.

Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 9 999 Ft 990 Ft
10 000 Ft 19 999 Ft 890 Ft
20 000 Ft   Ingyenes!
postapont
.

-
FIZETÉSI MÓDOK


Utánvéttel
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a termék díját a futár fogja átvenni, a termék átadásakor, az Ön által megjelölt szállítási címen.

 

Átutalással

 

Átutalással is rendezheti a megrendelt áru értékét, az alábbi bankszámlára:


Dr. Gargyáné Bocskay Eszter
Tiszántúli Takarék
60600163-00461120-00000000


Kérjük NE indítson addig átutalást, amíg meg nem kapta az erről szóló értesítésünket!

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre


 Webáruház készítés