Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Brigi
2022.05.19
Törpe tacskó kutyámnak vásárolok, amit folyamatosan kap.
Hajas Krisztina
2022.04.28
Többször rendeltem, bevált
Hajas Krisztina
2022.04.28
Nagyon hasznos termék, rendszerint használjuk
Krisztina Kovács
2022.04.11
Tacskó kutyámnak veszem, a lábait meg kellett műteni , patellaficam miatt, ezt kapja mióta megvan műtve, nagyon sokat segít.
Böbe Bencsikné
2022.03.08
Yorki kutyámnak veleszületett rendellenessége van a hátsó lábán, ami miatt az ép lábai deformálódtak,komoly problémákkal. Állatorvos ajánlotta a terméket. Látványos javulás sajnos nincs, de arról nem a termék tehet.
Orsi
2021.07.05
Azt hiszem, 3 hónap folyamatos használat után bátran kijelenthetem,hogy a készítmény tökéletesen teszi a dolgát! 12 és fél éves kiskutyánk két hátsó lába diszpláziás és az elsőkkel is komoly gondok vannak,mely problémák elég nagy életminőség romlást okoztak nála. A Synoquin az ötödik termék,amit kipróbáltunk, és egyben az első,ami tényleg hat! Korábban rossz kedvű,sétáknál gyakran megálló, időnként bicegő kedvencünk végre fájdalommentesen mozog, a kedélyállapota és a mozgása is rengeteget változott pozitív irányba! Nem hittem,hogy használ,de mivel nem volt veszítenivalónk,így adtunk a Synoquinnek egy esélyt! És milyen jól tettük! Csakis ajánlani tudom,remélem másoknál is olyan hatásos lesz,mint nálunk! Nem utolsósorban köszönöm a Józsapet gyors és pontos szállítását, öröm Önöktől vásárolni!
Bianka
2021.03.17
Drótszőrű tacskómnak volt egy patella műtéte. A műtét után 7 hónappal is felkapta a lábát sétálás közben. Elkezdtük a Synoquint szedni kúraszerűen, és zongorázni lehet a különbséget. Most fogom másodjára rendelni.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza