Hírek

Plüssmacikat a mentőautókba Hajdú-Bihar megyében is
2016.11.04 13:42

Plüssmacikat a mentőautókba Hajdú-Bihar megyében is!

 

Áruházunk is csatlakozott egy nagyszerű, nemes kezdeményezéshez.

Van Önnél otthon egy elfekvő plüssmackó, aki nemesebb célra hívatott?

 

         Gyermekbaleseteknél, sérüléseknél, ahol a gyermek pszichés, sokkos hatásoknak van kitéve, nagy jelentősége van a vizsgálatok elvégzésénél, a szükséges kezeléseknél annak, hogy minnél hamarabb megnyugodjon kicsit az ijedt kicsi. 

          A kezdeményezés célja, hogy Hajdú-Bihar megyében is jusson minden mentőautóba egy plüssmaci, amely nagyban megkönnyítheti a segítők munkáját a gyerekeknél. 

           "Fogjunk össze a Hajdú-Bihar megyei mentőkben lévő gyerekekért. Gyűjtsünk nekik plüssmackókat! - DECEMBER 11-IG

            Honnan indult ez a kezdeményezés?
Magyarországon Ladocsi Norbert kezdte el Győr-Moson-Sopron megyében. Már 1200 mackónál tartanak.
De a világban ez Ausztráliából indult:

            "Ausztráliában szinte minden mentő- és tűzoltóautóban található EGY PLÜSSMACI. Igen,EGY PLÜSSMACI! Gyermekbaleseteknél, sérüléseknél, ahol a gyermek pszichés, sokkos hatásoknak van kitéve, a kiérkező mentőegység az elsősegélynyújtás után az autóban EGY PLÜSSMACIT ad a gyermeknek, hogy megnyugodjon. Tanulmányok, felmérések bebizonyították, hogy a traumát átélő gyermek a plüssmaci ölelésével nyugszik meg az első pszichés sokk után. Nem kutya,lovacska,cica,majom...EGY PLÜSSMACI!"

 

Áruházunk 2 módon is segíteni szeretne:

  1. Csatlakoztunk debrecen-józsai gyűjtőpontként. Mivel üzlethelyiséggel nem rendelkezünk, ezért arra kérjük a mackó-felajánlókat, hogy az áruházi,  +36-70-641-5411 telefonszámon egyeztessünk minden esetben időpontot a mackó átvételére, a telefon hétköznap 9 és 18 óra között elérhető, (cím: Józsa, Március 15. utca 70. , azonos címen található  Józsavet állatorvosi rendelő is, azonban a mackókat nem ott gyűjtjük! , ezért kérjük a telefonhívást!)
  2. Ösztönözni szeretnénk vásárlóinkat a mackó felajánlásokra, ezért ha Ön hozzánk hoz plüssmackót, akkor mi egy 500 Ft-os vásárlási kuponnal ajándékozzuk meg Önt, melyet 5000 Ft feletti vásárlás esetén bármikor felhasználhat a Józsapet Webáruházban

 

A kezdeményezés eredeti oldala, ahol bővebb információkat talál, és csatlakozhat a csoporthoz:

Plüssmacikat a mentőautókba Hajdú-Bihar megyében is!

 

 

 

Termékeink:

Vissza