Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Complivit paszta 150g
Complivit paszta 150g
9 350 Ft

Complivit paszta 150g

Népszerű kategóriák

Complivit paszta 150g

Energiahiányos állapotok, táplálék elutasítás, súlyos betegségek esetén. A Complivit összetételét tekintve egyedülálló kombináció, mely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, beleértve a macskák extra taurinszükségletét is.

 

A termék azért került leárazásra, mert a lejárati ideje: 2024.02.28


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

Az ügyfélszolgálat 2024.07.25-től 2024.08.10-ig telefonon korlátozottan elérhető, kérjük inkább email-t írjon: info@jozsapet.hu

Köszönjük Türelmét!

 

 

 

 

9 350 Ft
Egységár: 62 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 94 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Complimit paszta

Gyakran küzdünk olyan esetekkel, amikor a magas energia szükséglet mellett nincs, 
vagy nem elegendő a tápanyagfelvétel.. Ezzel a meggyengült állapottal találkozunk rekovalens időszakban, 
idős pácienseknél, intenzív tréning alatt, étvágycsökkent kedvenceknél, gyógyszerek mellékhatásainak következményeként vagy betegség miatti táplálékelutasítás esetén. 
A Complivit összetételét tekintve egyedülálló kombináció, mely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, beleértve a macskák extra taurinszükségletét is. 
Emellett multivitamin komplex, ( A, D, E, Biotin ), tartalmaz mikro és makroelemeket, ( Ca, Zn, Fe, Mg, Mn, K ) 
prebiotikumokat ( MOS ), és immunstimuláns Béta-glükánokat, melyek a makrofágok aktivitását fokozzák ( CR3 receptor aktiválás ) és ismertek kiváló daganatellenes hatásukról. 


Adagolás: Beadható önmagában, táplálékba keverve, higítva, gyomorszondán keresztül is alkalmazható. 
Kutya adag: (15g)/nap/10kg 
Macska adag: (5g)/nap/4,5kg 

Létfontosságú aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és prebiotikumokat tartalmazó kiegészítő táplálék kutyáknak és macskáknak. 
A nem megfelelő élelem- és tápanyagbevitel gyors súlycsökkenéshez és végső soron megbetegedéshez vezethet. 
- Fokozott teljesítmény : a bemutatókra készülő kutyáknak és macskáknak a versenyek előtt kifejezetten hasznos a plusz energia és tápanyag 
- Tevékeny kutyák és fokozott testmozgás: az aktív kutyáknak nagyobb az energia iránti szükségletük. A fokozott testmozgás ugyancsak növelheti az energiaszükségletet. 
- Bántalmazott állatok: azokban a háztartásokban, ahol több állat is van, a hierarchia alapú magatartás az állatok között egymás bántalmazásához, egyes egyedeknél pedig csökkent tápanyagfelvételhez vezethet 
- Műtéti beavatkozásokat követően: a műtéti beavatkozásokat követően, valamint a betegségek u tán, a lábadozási időszakban az étvágy gyakorta csökkent mértékű, pedig ilyenkor az optimális tápanyagbevitel alapvető fontosságú 
- A válogatósok: az étkeikben válogatós kutyák és macskák nem ritkán elégtelen mennyiségben fogyasztanak a jó egészséghez elengedhetetlen tápanyagokból 
- öregedő macskák: a kutyákkal ellentétben a macskák energiaszükséglete a korral nő 

Csökkent étvágy esetén 
Amikor fokozott energia-bevitelre lenne szükség, de az csökkent étvággyal párosul, az hamar az egészség kárára mehet. Általában rendkívül nehéz rávenni a csökkent étvágyú állatokat, hogy az energiaszükségletüknek megfelelő mennyiségű kalóriát tartalmazó, rendes élelmet vegyenek magukhoz. Az ilyen esetekben az olyan ízletes, koncentrált táplálékkiegészítők, mint a Complivit segíthetnek kielégíteni az energiaszükségletet és végső soron helyreállítani az étvágyat. 
A jó étrend több a megfelelő mennyiségű kalóriánál 
Az egészséges táplálkozáshoz több kell, mint a szervezet energiaigényének az egyszerű kielégítése. A testnek egy sor vitaminra és ásványi anyagra van szüksége az általános egészség és jólét fenntartásához. ezek nélkül az állatok nem képesek az élelmet energiaforrásként hasznosítani. A lehető legnagyobb mennyiségű tápanyag felvétele ráadásul függ a bélrendszerben élő, érzékeny, természetes baktériumoktól. 
A prebiotikumok és immunstimuláló anyagok jótékony hatásai 
Prebiotikumoknak nevezzük az élelmiszerek olyan, nem emészthető összetevőit, melyek segítik a bélrendszerben a jótékony baktériumok működését. Ezek a jótékony baktériumok ugyanis elősegítik a tápanyagok hasznosítását, erősítik az immunrendszert. Egyúttal a prebiotikumok segítenek mérsékelni a bélrendszerben esetlegesen elszaporodó patogén baktériumok előfordulásának a valószínűségét. Az immunstimuláló anyagok az immunizálást egyszerre segítik a természetes és adaptív immunrendszerben. A táplálékkal felvett prebiotikumokkal és immunstimuláló anyagokkal megfelelő immunvédelem tartható fenn. 
A Complivit a következőket tartalmazza 
- Fontos vitaminok 
o A-, D- és E-vitamin, valamint B-vitamin komplex 
o ezek a vitaminok a hatékony energiametabolizmushoz, az enzimműködéshez, valamint az általános erőnléthez és vitalitáshoz szükségesek 
- Esszenciális aminosav komplex 
o A Complivit az összes létfontosságú aminosavat tartalmazza a kutyák és macskák számára 
o Ezeket az esszenciális aminosavakat a szervezet nem képes az állat szükségletének kielégítéséhez igényelt mennyiségben előállítani, ezért azokat a táplálékkal együtt kell bevinni 
o 10 esszenciális aminosavra mint a kutyáknak, mind a macskáknak szüksége van, sőt a macskák még egy továbbit is igényelnek, a taurint 
o az aminosavak a szervezetben a fehérjék építőkövei 
- Válogatott mikro- és makroelemek 
o kalcium, cink, vas, mangán, magnézium és kálium 
o ezek az anyagok főszerepet kapnak számos belső folyamatban, így az immunrendszerben és enzimműködésben is 
- Prebiotikumok és immunstimuláló anyagok 
o a mannanoligoszacharidok (MOS), a B-glükánok és inulin egyedi kombinációja hozzájárul az egészséghez, továbbá a bél- és immunrendszer működéséhez. 
Összességében véve ezek az összetevők segítenek fenntartani a normál energiametabolizmust és immunrendszeri tevékenységet. 
Mikor érdemes Complivit-et használni? 
Alacsony tápanyag- és energia-felvétellel jellemezhető kutya vagy macska esetén táplálék kiegészítőként. 
Adagolási útmutató 
Complivit rendkívül ízletes paszta, ami közvetlen is adható, illetve az ételbe tehető. 
- kutya : 1 evőkanál (15g) 10 testtömegenként naponta 
- macska: 1 teáskanál (5g) 4,5testtömegenként naponta


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
Márka:
Complivit
Category:
Háziállat > Vitamin, táplálékkiegészítő kutyáknak
Öko háztartás

Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!