Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Tápok, eledelek

Cicatáp, macskatáp, eledel:

Áruházunkban a prémium minőségű táp mellett konzerv, alutasakos eledel található cica, macska számára.

Válogasson prémium minőségű macskatápok közül, folyamatosan bővülő választék, akciók, állatorvosi diétás tápok cica/ macska számára ...

Áruházunkban a prémium minőségű táp mellett konzerv, alutasakos eledel található cicák, macskák számára. A macskák jó minőségű száraztáp etetésével, mely megfelelő összetételben tartalmazza a cica számára a szükséges tápanyagokat biztosíthatjuk számára a megfelelően kiegyensúlyozott étrendet.

Számos hiánybetegség elkerülhető, ha megfelelő minőségű macska száraztápot vásárol cicája számára.

A webáruházban azonban nem csak egészséges cica, macska részére talál eledelt, hanem olyan, bizonyos tartós betegségekben (vese, hugyúti megbetegedések, elhízás, cukorbetegség, izületi problémák...) szenvedő cicák megfelelő táplálását is biztosíthatja a gyógytápokkal, akiknél a megfelelő összetételű táp alapvető a betegség kezelésében, kordában tartásában.
Mielőtt speciális diétás állatorvosi gyógytáppal kezdené etetni a cicát, macskát, mindenképpen konzultáljon állatorvossal, és kövesse javaslatait a macska etetésével kapcsolatban. A gyógytápok között is talál konzervet, illetve alutasakos eledelt is, nem csak száraztápot. Amennyiben állatorvosa olyan diétás tápot javasolt a cica, macska számára melyet nem talál webáruházunkban szivesen veszünk minden javaslatot macskaeledel palettánk bővítésével kapcsolatban.