Segíthetek? +36703294346

GimCat Malt Soft Extra Szőroldó Paszta 50g Magas rosttartalmú szőroldó paszta, macska részére.
GimCat Malt Soft Extra Szőroldó Paszta 100g
2 980 Ft

GimCat Malt Soft Extra Szőroldó Paszta 100g

Népszerű kategóriák

GimCat Malt Soft Extra Szőroldó Paszta 100g

Magas rosttartalmú szőroldó paszta, macska részére.


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

2 980 Ft
Egységár: 30 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

GimCat Malt Soft Extra Szőroldó Paszta 100g

Magas rosttartalmú szőroldó paszta, macska részére.

 

A javított recepturával készülő Malt Soft Extra természetes tisztaságú, aromadús malátát, különleges növényi olajat és magas arányban TGOS*-t tartalmazó tejcukor származékot tartalmaz.

A különféle ballaszt anyagok, valamint azoknak a Malt Soft Extra termékben fennálló szokatlanul magas tartalma segíti a táplálék feldolgozását és a lenyelt szőrzet és emészthetetlen anyagok természetes eltávozását. A macskák pl. szőrgombóc képződéssel és azok kihányásával együtt járó problémája oldható meg egyszerűen.

Adagolási javaslat: adjon macskájának naponta 4-5 cm-t (1 cm = 0,5 g) közvetlenül a tubusból, a táplálékra. Szükség esetén az adag megkettőzhető.

Kiegészítő macskatáp.
Összetétel tartalma: Nyers protein 3,0 %, Nyers zsír 39,0 %, Nyers hamu 4,9 %, Nyers rost 4,0 %, Nedvességtartalom 9,8 %, (* Transz-galakto-oligoszharid, tejcukor származék)
Összetétel: maláta kivonat (43%), olajok és zsírok, cellulóz (6%), TGOS-t tartalmazó tejcukor származék. Antioxidánssal: EU adalék. Száraz helyen tároljuk.


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
Márka:
GimCat
Öko háztartás

Kiegészítő termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!