Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Calibra kutya diétás gyógytáp, konzerv

 

Nézze meg, hogy milyen problémákra van MEGOLDÁS!

kutya elhízás, cukorbetegség
anorexia, étvágytalanság, lábadozás
kutya májbetegségek
szívbeteg kutya
kutya vesebetegseg, veseelégtelenség
allergiás kutya

 

A Calibra állatorvosi diétás tápok lefedik azokat a leggyakoribb, kutyákat érintő egészségügyi problémákat, amelyek esetén speciális tápra, eledelre van szükség.

Megfelelő táplálással ezek a betegségek nagyon jól kordában tarthatók, kezelhetők, ezzel megkönnyítve a kutya és Gazdija életét.

Kitűnő ár-érték arányú, kiváló minőségű Calibra gyógytápok, eledelek kutyák számára.

.

Mindenkit LETAGLÓZ, amikor az állatorvos közli, hogy szeretett KUTYÁJA tartós betegségben SZENVED 

Miért szoktam a Calibra tápokat ajánlani, ha valamilyen speciális problémára keres megoldást egy Gazdi? A Calibra a visszajelzések alapján gyorsan és hatékonyan segít! Sokan vásárolják, így sok tapasztalat van rá, bátran állítható, hogy jelentős segítség!

Lehet, hogy ÖN is tud segíteni ezzel a KUTYÁJÁNAK!?

"HISZÜNK ABBAN, HOGY MINDEN ÁLLATNAK JOGA VAN A TELJES ÉLETHEZ!" 

 

Néhány vásárlói vélemény  Calibra diétás tápokról:

"Kiváló termék!"

"A kutyám szereti és könnyen elrágja, nem kell beáztatnom. Mióta eszi, jobb a kondija, szerintem fogyott valamennyit, itthon nem tudom megmérni, 2 hét mulva állatorvos, ott majd kiderül :)"

"Nálunk hasnyálmirigy probléma van, azért eszi ezt. Rendeződött tőle a kaki és hányás sincs már két hete. Maradok ennél a tápnál"

"Nagyon jó ízzel eszi a tápot. Pont megfelelő a tápszemek nagysága, könnyen megrágja. Szép, tiszta a vizelete is tőle."

"A széklete azóta rendeződőt, mindenkinek csak ajánlani tudom"

.


32termék 132
32termék 132

A Calibra több, mint 10 éves sikere a cseh és nemzetközi kutya-, macskatáp gyártás, forgalmazás során abban rejlik, hogy a gyártás valamennyi folyamatát szigorú minőségellenőrzés, precizítás jellemzi, kezdve a receptek előkészítésétől az összetevők kiválasztásán át a gyártási, csomagolási folyamatokkal bezárólag. A receptek és gyártási folyamatok előkészítése és a minőségellenőrzés során Európa vezető dietetikusaival együtt fejlesztették ki a Calibra állatorvosi gyógyáp családot.

A Calibra állatorvosi diétás tápok lefedik azokat a leggyakoribb, kutyákat érintő egészségügyi problémákat, amelyek esetén speciális tápra, eledelre van szükség. Megfelelő táplálással ezek a beegségek nagyon jól kordában tarthatók, kezelhetők, ezzel megkönnyítve a kutya és Gazdija életét.

Kitűnő ár-érték arányú, kiváló minőségű Calibra gyógytápok, eledelek kutyák számára.

 

 

calibra gyógytáp

 

Ő itt Beni, aki EPI-ben, azaz krónikus exokrin hasnyálmirigy-elégtelenségben szenved. Az első képen még elgyötörten fekszik a nappaliban, nem sokkal később pedig vidáman játszik a Gazdival.

Beni története a Gazdi tollából 
"Kb. 1-1,5 éve kezdett el fogyni. Egyéb tünet nem volt, de az állatorvos, Dr. Gargya Sándor már az elején gyanította, hogy ez lehet a gond. Elkezdte humán gyógyszerrel (KREON) kezelni. Egy bizonyos ideig működött. Sajnos év elején már radikális volt a súlyvesztés. Március végén derült ki, hogy EPI-s, vér- és székletvizsgálatokból. 30 kg körül volt, az ideális 40 kg helyett. 

Február, márciusban már pihenni sem tudod, állandóan járkált, koldult, és hangosan korgott a gyomra. Na ezek a tünetek múltak el már az első napokban, ahogy elkezdte enii a Calibra Gastrointestinal tápot.

Április elejétől kapja a Calibrát. 2-3 hét után kezdte a súlyát visszaszedni, de már az első napokban teljesen elmúlt a folyamatos éhségérzete. Ezt persze nem Ő mondta.
Tisztán emlékszem, hogy mennyire örültem, amikor hulla fáradtan az első éjszakát végig aludta, vacsora után 8 körül lefeküdt, és másnap reggel 9 körül kelt fel.

Folyamatosan gyarapodott a súlya, áprilistól júniusig kb. 8 kg hízott, Én állítottam le az ízületei miatt. Visszanőtt a szőre, ami március végére szinte teljesen kihullott, fényes sűrű bundája lett.

A rengeteg híg széklet is pár nap alatt normalizálódott, jelenleg a normálisnál is kevesebb, normál állagú, bár néha-néha még zsíros.

Az íze is biztos rendben van, szereti. Bármennyit meg bírna enni belőle, és kb. 3 perc alatt bepuszilja az előírt napi adagot, amit kétszerre eszik meg, reggel és este. Az állandó szellentés és böffentés is elmúlt.

Az igazság az, hogy valószínűleg az enzim és a probiotikum nélkül nem lenne ennyire sikeres a történet, de volt olyan, hogy kapott mást enni, és az enzim és probiotikum mellett más eleség után ismét rettenetes hasmenése volt, és kb. 2 hét kezelés után jött rendbe.

Ami még fontos, Beni évek óta kímélő tápot kapott, gabonamentes, lazacos-burgonyás, csökkentett zsírtartalmú szuperprémium tápot, viszont a betegsége miatt muszáj volt áttérni.

Az áráról pedig annyit, hogy máshol ajánlottak erre a problémára más gyógytápot is. Kíváncsiságból megnéztem az árát. Jóval drágább!"

A Calibra Diétás Állatorvosi Gyógytáp Család nem csak Beninek tud segíteni, számos betegségre nyújt megoldást kutyák és macskák számára is.
További információért KATTINTS a linkre, vagy a képre!

https://jozsapet.hu/calibra-kutya-gyogytap

https://jozsapet.hu/calibra-macska-gyogytap