A karácsonyi szezonban lévő megnövekedett csomagszámra tekintettel, ADJA LE RENDELÉSÉT DECEMBER 15-ig, ha szeretné, nagy valószínűséggel KARÁCSONY ELŐTT megkapni a csomagot! Köszönjük!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Segíthetek? +36703294346

Kedvenceink
2018.01.31 13:23

Mi köze volt Freddie Mercurynak Tomhoz és Jerryhez?

Freddie Mercury:

  „Az albumot a macskámnak, Jerrynek ajánlom, illetve Tomnak, Oscarnak, Tiffanynak és a világ összes macskaszerető emberének – mindenki más elmehet a fenébe!”

.

 

 

 

.

 

„Az albumot a macskámnak, Jerrynek ajánlom, illetve Tomnak, Oscarnak, Tiffanynak és a világ összes macskaszerető emberének – mindenki más elmehet a fenébe!” Ezzel a mottóval ajánlotta 1985-ben Mr. Bad Guy című szólóalbumát Freddie Mercury.

Macskák iránti rajongása Tommal és Jerry-vel kezdődött körülbelül a Queen alakulása idején.

Akkori barátnőjével, Mary Austinnal együtt vásárolták őket és egyből megbabonázták Freddie-t. Később jött hozzájuk Tiffany, Delilah és a többiek.

Volt, hogy egyszerre 10 macska élt londoni lakásában, ahol az ágyában aludtak.

Mary Austinnal együtt menhelyekről is fogadtak örökbe cicákat illetve segítettek a kóbor macskáknak szerető gazdira találni.

 

Később, amikor Maryvel már nem voltak együtt, de a kapcsolatuk baráti maradt, Ő vigyázott a cicákra, ha Freddie elutazott. Ilyenkor gyakori volt, hogy Freddie a telefonhoz kérte a cicákat, hogy úgy "beszélgessen" velük. 

 

 

.

 

 

„Innuendo” című albumán írt egy dalt Delilah nevű cicájának. Ha nem ismeri az ember a dal hátterét, első hallásra úgy gondolja, hogy ez egy nőhöz szól, pedig ez a dal Freddie macskájához íródott.

 

.

 

 

Freddie Mercurynak volt lakása New Yorkban és Németországban is, de azt tartotta, hogy ott van az otthona, ahol macskái, tehát a londoni lakásában, ahol luxus körülmények közt tartotta cicái.

Támogatta a kóbor macskák ügyét. Finanszírozta például az egyik londoni macska menhely felépítését is.

 

Halála előtti utolsó felvételen, ahol már láthatóan beteg volt, egy olyan mellényt visel, melyre egy barátja Freddie macskáit festette.

 

 

Forrás: bathroomreader.com

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, további érdekes cikkeket olvashat!
 

  

 
 
 
Hills-Feline-Adult-Hairball-Control-Chicken     www.jozsapet.hu Hills Feline Kitten kölyök macskatáp csirkés              www.jozsapet.huHills Feline alutasakos eledel felnőtt macskáknak   www.jozsapet.hu
 
Gimborn-Gimcat ShinyCat kölyök macska konzerv tonhalas 70gGimpet Shinycat Macskaeledel, Konzerv Csirke 70gGimCat Multivitamin macska paszta 200g