Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Hill's Feline prémium macska táp

A Hills Science Plan táp egy teljes értékű, tökéletesen kiegyensúlyozott macskatáp kiváló minőségű összetevőkkel, felesleges adalékanyagok nélkül, macskák egyedi igényei szerint kialakítva. Minden  Hills Science Plan macska táp, eledel tartalmazza az exkluzív, klinikailag bizonyított hatású antioxidáns formulát, mely támogatja a kedvencek immunrendszerét.

Magas tápértékeinek köszönhetően a macska etetési költségei alacsonyabbak, ha Hills szuperprémium táppal eteti.

Hills macska száraz táp, konzerv eledel kedvence egészségéért, jó áron, szuper prémium minőség.

Nagyszerű ízének köszönhetően a Hill's tápokat az állatok szívesen fogyasztják:

A Hill's számos tényezőt vesz figyelembe, hogy nagyszerű ízű és étvágygerjesztő tápokat alkosson, mindezt úgy, hogy az eledelek tápláló értéke kompromisszumok nélkül megmaradjon. Mivel a kutya és a macska szaglása és ízérzékelése is kiváló így csak a kiváló minőséget fogadják el. Folyamatos etetési vizsgálatokat végeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan ízletes formulákat fejlesztettek ki, amelyeket biztosan szeretni fognak a macskák és kutyák.

A Hill's Science Diet biológiai alapú táplálkozást kínál előremutató tudományos kutatással, amely minden korú és igényű egészséges macskának elérhető.

Csakis a legjobbat a Hill's kedvenceinek:

A Hill's abban hisz, hogy csak a legjobb minőségű összetevőket szabad használni. A Hill's ügyel arra is, hogy termékeik kizárólag GMO-mentes összetevőkből készüljenek, mesterséges ízfokozó, színezék és tűlzott mennyiségű só nélkül.

hillHill's macska állatorvosi gyógytáp

 

 


37termék 137
37termék 137

Hills macska száraz táp, konzerv eledel kedvence egészségéért, jó áron, prémium minőségű macskaeledelek.--Állandó akciók, akár ingyenes kiszállítás!

A Hills-et 1939-ben Dr. Mark L. Morris állatorvos alapította. Elmélete, miszerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal, mára tudományosan is alátámasztott és alkalmazott tényként veszik alapul mind az állatorvosok, mind az eledelgyártók.

Dr Morris erőfeszítéseinek eredménye az a receptúra lett, amely az első Hill's™ Prescription Diet™  termékké és a világ első vesebeteg kutyáknak kifejlesztett gyógytápjává vált. Hamarosan megalapult a Hill's Pet Nutrition és ezzel együtt egy új iparág a Kisállat eledelgyártás is létrejött. Ma a Hills csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy továbbvigye ezt a hagyományt. A Hills nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártja, hanem különbséget tesz kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért. Ezért választja 1948 óta több millió kutya és macska tulajdonos a Hills termékeket kedvence táplálására és ezért a Hills az állatorvosok elsőszámú választása kedvenceik és betegeik táplálásában.

Miért a Hills macska táp?

A kutyaeledelekben és macskaeledelekben és a speciális diétás gyógytápokban a tápanyagok tökéletes egyensúlya kiváló ízzel is párosul. A Hills kutyatáp és Hills macskatáp kiváló minőséget képvisel, rengeteg elégedett gazdi választja minden nap.

 

  • A Hill's nem vesz rész olyan vizsgálatokban, amely veszélyezteti a kutyák és macskák egészségét.
  • A tápanyag felszívódásának, eloszlásának, raktározásának, felhasználásának, majd a kutya vagy a macska testéből való távozásának tanulmányozására a Hill's kizárólag olyan kutatási eljárásokat alkalmaz, amelyek megfelelnek az embereken végzett orvosi vagy táplálkozási vizsgálatoknak
  • A Hill's csakis abban az esetben végez el bármilyen vizsgálatot, ha arról maximálisan bebizonyosodik, hogy hozzájárul az abban résztvevő állatok egészségének és jólétének javításához.
  • A Hill's folymatosan igyekszik új megoldásokat találni az állatkísérletek háttérbe szorítására.
  • Annak érdekében, hogy biztosítsuk vásárlóinkat gyógyhatású termékeink biztonságosságáról és hatékonyságáról, a Hill's olyan vizsgálatokat támogat, amelyekben természetileg kialakult betegségben vagy állapotban szenvedő állatok vesznek részt.
  • A Hill's Pet Nutrition központjának, illetve a Hill's által támogatott bármely külső helyszínnek meg kell felelnie valamennyi állategészségügyi szabálynak.
  • A Hill's lelkes támogatója és bátorítója annak, hogy a tanulmányokban részt vett macskák és kutyák otthonra leljenek.
  • A Hill's a táplálkozás-egészségügyi ismeretek bővítése érdekében megjelenteti vizsgálati eredményit azért, hogy segítsen elejét venni a kutyák és macskák bevonásával végzett szükségtelen kísérletek megismétlését.
  • A Hill's kizárólag olyan adatokat használ fel a vizsgálataihoz, amelyeket már korábban megjelentettek, vagy amelyek megfelelnek az Általános Állatjóléti Szabályzatnak.