A karácsonyi szezonban lévő megnövekedett csomagszámra tekintettel, ADJA LE RENDELÉSÉT DECEMBER 15-ig, ha szeretné, nagy valószínűséggel KARÁCSONY ELŐTT megkapni a csomagot! Köszönjük!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Segíthetek? +36703294346

LR Health&Beauty Aloe Lifetakt

LR Health&Beauty Aloe Vera LifeTakt

"A Te életed, a Te ritmusod, a Te jóléted"

Személyes partner az életminőség napi javításáért!

6 kompetens megoldás nagyon különböző igényekre - az élet minden szakaszában. Kevés idő az egészséges táplálkozásra a stresszes mindennapokban, a munkahelyi stressz vagy a tanulás, az élettől származó különleges kihívások, vagy csak néhány plusz kiló a mérlegen ... Az LR LIFETAKT segítségével saját kezébe veszi egészségét!

Tudományosan bizonyított minőség és hatékonyság

A természet inspirálta, a kutatás és a tudomány legújabb eredményeivel kombinálva - ez az egyedülálló LR LIFETAKT termékek nagy hatékonyságú sikerének képlete. Az állandóan magas minőséget olyan neves intézetek igazolják, mint az SGS Institut Fresenius és az Aloe Vera ivó gélek.

Holisztikus egészségügyi menedzsment

Az LR LIFETAKT koncepció olyan holisztikus megoldásokat kínál, amelyek túlmutatnak a tiszta étrend-kiegészítőkön. Táplálkozási szakértőnk Dr. Sven Werchan tudományosan megalapozott szakértői tippekkel segíti Önt a táplálkozás, a testmozgás és az életmód témakörében. Így állítja be az ütemet az életében!

 

A nép ajkán az aloe vera hatását gyakorta „a négy S” használatával írják le:
savtalanítás
salaktalanítás
soványítás ill. zsírtalanítás
semlegesítés, azaz méregtelenítés


Ezen különböző pozitív hatások alapja egy közös hatásmechanizmus. Ez a hatásmechanizmus a hajszálerek egészséges és normális belső átmérőjének helyreállítása azokon a területeken, ahol ezek a véredények a stressz, a hibás táplálkozás és a környezeti terhek következtében beszűkülnek. A hajszálerek egészséges és normális belső térfogatának a helyreállítása az aloe vera legfontosabb hatása.


54termék 154
54termék 154