2024.06.26. szerdától és 2024.06.28. péntekig a csomagfeladás és az ügyfélszolgálat csökkentett kapacitással üzemel.

Kérdés, kérés esetén kérjük ne telefonon, hanem email-ben keressen minket: info@jozsapet.hu.

Köszönjük Türelmét!

Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Átlagos értékelés:
5 (32 vélemény)
(32)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kovács Beatrix
2021.09.08
Sajnos a kutyusunknak hasnyálmirigy elégtelensége van és ezért próbáltuk ki ezt a tápot még teszt időszak alatt van de én úgy látom be fog válni. A szállítással minden rendben volt hamar meg érkezett, de jó lenne ha a megrendelt árut átlehetne venni pick pack ponton, ill. olcsóbb lenne picivel a késztermék ára. :)
Némethné Mecséri Adrienn
2021.03.16
A kutyánk nagyon szereti
Némethné Mecséri Adrienn
2021.01.20
Nálunk bevált a gyógytáp. Hasnyálmirigy enzim termelődés hiányát állapította meg az állatorvos. Ennek tünete az állandó éhség, gyakori székletürítés, mivel nem szívódik fel megfelelően a tápanyag. Kipróbáltuk ezt a tápot és helyre állt minden. Köszönjük
Marton Krisztina
2020.09.29
Hypoallergén tápon nevelt Boston terriernek ajánlotta az állatorvos azóta semmi gond a szőrével,székletével
Milánik Erika
2020.01.24
A Bernáthegyi kutyámat bélcsavarodás miatt műtötték, akkor ezt a tápot ajánlották ,mert könnyen emészthető Korábban is voltak olyan problémái mint a gyakori hányás,rossz étvágy széklet probléma( hasmenés). amire ez a táp kiválóan hasznos lett volna ,ha akkor már megismerem ezeket a termékeket.Ettől a táptól miden rendeződött és végre megszűnt a rossz étvággyal illetve az emésztési zavarokkal járó rossz közérzete és lehangoltsága.
Mitter Istvánné
2018.10.26
Hasnyálmirigy gyulladásos kutyámnak mind a két termék nagyon jó. a kutya azóta nagyon jól eszik és semmi probléma nincs vele.Nagyon köszönöm a megrendelt termékek gyors és pontos küldését.Üdvözlettel Mitter Istvánné
Moldoványi Gabriella
2018.10.03
"Kb. 1-1,5 éve kezdett el fogyni. Egyéb tünet nem volt, de az állatorvos, Dr. Gargya Sándor már az elején gyanította, hogy ez lehet a gond. Elkezdte humán gyógyszerrel (KREON) kezelni. Egy bizonyos ideig működött. Sajnos év elején már radikális volt a súlyvesztés. Március végén derült ki, hogy EPI-s, vér- és székletvizsgálatokból. 30 kg körül volt, az ideális 40 kg helyett.

Február, márciusban már pihenni sem tudod, állandóan járkált, koldult, és hangosan korgott a gyomra. Na ezek a tünetek múltak el már az első napokban, ahogy elkezdte enii a Calibra Gastrointestinal tápot.

Április elejétől kapja a Calibrát. 2-3 hét után kezdte a súlyát visszaszedni, de már az első napokban teljesen elmúlt a folyamatos éhségérzete. Ezt persze nem Ő mondta.
Tisztán emlékszem, hogy mennyire örültem, amikor hulla fáradtan az első éjszakát végig aludta, vacsora után 8 körül lefeküdt, és másnap reggel 9 körül kelt fel.

Folyamatosan gyarapodott a súlya, áprilistól júniusig kb. 8 kg hízott, Én állítottam le az ízületei miatt. Visszanőtt a szőre, ami március végére szinte teljesen kihullott, fényes sűrű bundája lett.

A rengeteg híg széklet is pár nap alatt normalizálódott, jelenleg a normálisnál is kevesebb, normál állagú, bár néha-néha még zsíros.

Az íze is biztos rendben van, szereti. Bármennyit meg bírna enni belőle, és kb. 3 perc alatt bepuszilja az előírt napi adagot, amit kétszerre eszik meg, reggel és este. Az állandó szellentés és böffentés is elmúlt.

Az igazság az, hogy valószínűleg az enzim és a probiotikum nélkül nem lenne ennyire sikeres a történet, de volt olyan, hogy kapott mást enni, és az enzim és probiotikum mellett más eleség után ismét rettenetes hasmenése volt, és kb. 2 hét kezelés után jött rendbe.

Ami még fontos, Beni évek óta kímélő tápot kapott, gabonamentes, lazacos-burgonyás, csökkentett zsírtartalmú szuperprémium tápot, viszont a betegsége miatt muszáj volt áttérni.

Az áráról pedig annyit, hogy máshol ajánlottak erre a problémára más gyógytápot is. Kíváncsiságból megnéztem az árát. Jóval drágább!"
Kákossy Nóra
2018.04.08
Nálunk hasnyálmirigy probléma van, azért eszi ezt. Rendeződött tőle a kaki és hányás sincs már két hete.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza