Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Törő Csilla
2024.06.09
Micike szenvedélyesen szeret enni, ezt a tápot is nagyon szívesen fogyasztja. A kontroll vizsgálatokon nem találtak újabb húgykövet, vagyis a termék teszi a dolgát, plusz a kutyakotmetikus szerint Mici szőre kezelhető és erőst lett.
Nekem azért tetszik a táp, mert sem a tapintása sem az illata nem kutyatápos, és extra válogatós, étellel nem motiválható egészséges kutyafiúnk is szívesen ropogtatja. Amikor nincs kedve semmihez, ezt szoktam adni neki.
Nagy Imre
2023.10.25
Kutyusunkban 24db hugykő volt melyeket sikeresen eltávolítottak, azóta ezen a tápon él. A kontroll vizsgálatokon nem találtak újabb köveket.
Szereti, szívesen megeszi ezt a tápot. Első 2-3 alkalommal várta, hogy kap valami megszokott ételt, de hamar rájött, hogy ez is finom. Szőre szép fényes, tele van energiával.
A rendelés és vásárlás is nagyon rendben volt. Gyorsan kiszállították a kiválasztott átvételi pontra.
Patrícia
2023.10.25
Szuper termék!
A francia bulldogom nagyon szereti, húgykő probléma miatt kezdtük el ezzel a táppal etetni, nagyon bevált neki. Nincsenek emésztési problémái sem, nem pukizik tőle és a súlya sem ingadozik. A szállítás is gyors és megbízható, mindig van raktáron.
Vértesi Gabriella
2023.02.16
Nagyon jó muinőségű táp, igaz a miénk nem ehet mást a húgykövességi problémáira, de mióta ezt eszi, semmi gond nincs vele. ( angol bulldog )
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza