Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Hill's Prescription Diet Canine gyógytápok

Diétás állatorvosi gyógytápok speciális táplálást igénylő kutya számára.

A Hill’s ezért az állatorvosok elsőszámú választása.

Léteznek, olyan, általában a kutya vagy macska, akár élete végéig fennálló betegségek, melyek kitűnően kezelhetők a megfelelő diétás etetéssel (cukorbetegség, táplálékintolerancia, hasnyálmirigyhez köthető emésztési zavarok, májbetegségek, húgykövesség...). Ebben segítenek a Hill's állatorvosi diétás gyógytápok és hypoallergén tápok kutyák és macskák részére.

Melyik Hill's állatorvosi diétás gyógytáp használható az Ön kutyájának kezelésére?

Gyors útmutató:

 

Túlsúly, elhízás esetén
Hills i/d law fat  vagy Hills w/d  állatorvosi diétás gyógytáp, kutya 
Allergia, táplálékintolerancia  
Hills Canine z/d;   Hills Canine d/d kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Gasztrointesztinális betegségek  
Hill's i/d; Hill's BiomeHills d/dHills z/d kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Ízületi támogatás
Hills Canine j/d vagy j/d Reduced Calorie  kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Kutyák agyi öregedése 
Hills Canine b/d kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Vesebetegség
Hill's Canine k/d ; Hills Canine u/d  kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Kutyák húgykövessége
Hills c/d;  Hills w/dHill's  u/d; kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Bőrproblémák
Hills Canine  d/d; Hills Canine  z/d kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Májbetegség
Hill's Canine l/dHills Canine u/d  kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Szívbetegség
Hills Canine k/d  kutya, állatorvosi diétás gyógytáp
Cukorbetegség
Hills Canine w/d kutya,  állatorvosi diétás gyógytáp
Lábadozás
Hills Canine a/dHills Canine i/d kutya,  állatorvosi diétás gyógytáp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Kizárólag állatorvosi ajánlásra etesse diétás kutyatáppal kutyáját!


Diétás táp vásárlása előtt minden esetben konzultáljon állatorvosával, és a javaslata alapján, és az előírt időtartamban etesse/vagy ne etesse kutyáját speciális eledellel!

hillHill's macska állatorvosi gyógytáp

A Hill’s Prescription Diet termékek (száraztápok, konzervek) klinikailag bizonyítottan kezelik betegségek egész sorát, és több mint ötven éve segítik az állatorvosok munkáját.


87termék
 
87termék

A Hills-et 1939-ben Dr. Mark L. Morris állatorvos alapította. Elmélete, miszerint egyes betegségek kezelhetőek megfelelően összeállított táplálékkal, mára tudományosan is alátámasztott és alkalmazott tényként veszik alapul mind az állatorvosok, mind az eledelgyártók.

Dr Morris erőfeszítéseinek eredménye az a receptúra lett, amely az első Hill's™ Prescription Diet™  termékké és a világ első vesebeteg kutyáknak kifejlesztett gyógytápjává vált. Hamarosan megalapult a Hill's Pet Nutrition és ezzel együtt egy új iparág a Kisállat eledelgyártás is létrejött. Ma a Hills csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy továbbvigye ezt a hagyományt. A Hills nem csak a lehető legmagasabb minőségű állateledeleket gyártja, hanem különbséget tesz kedvenc és kedvenc közt az állatokért és gazdáikért. Ezért választja 1948 óta több millió kutya és macska tulajdonos a Hills termékeket kedvence táplálására és ezért a Hills az állatorvosok elsőszámú választása kedvenceik és betegeik táplálásában.

A kutyaeledelekben és macskaeledelekben és a speciális diétás gyógytápokban a tápanyagok tökéletes egyensúlya kiváló ízzel is párosul. A Hills kutyatáp és Hills macskatáp kiváló minőséget képvisel, rengeteg elégedett gazdi választja minden nap.

 

Minden Hill's Prescription Diet étrendet innovatív táplálkozástudománysal állítottak össze, hogy segítsen kedvenceinek visszatérni a legjobb életéhez.

 

A diétás kutyatápokat, gyógytápoket klinikailag tesztelték és fejlesztették ki, így biztos lehet benne, hogy kedvence a legjobb táplálkozási ellátást kapja, amit a tudomány kínál. Táplálkozási támogatást kínálunk az egészségi problémáktól kezdve az emésztés javításától a vese támogatásáig, a vizelet egészségéig, a fogápolásig, az étel érzékenységéig és még sok másig.