A karácsonyi szezonban lévő megnövekedett csomagszámra tekintettel, ADJA LE RENDELÉSÉT DECEMBER 15-ig, ha szeretné, nagy valószínűséggel KARÁCSONY ELŐTT megkapni a csomagot! Köszönjük!

KELLEMES ÜNNEPEKET!

Segíthetek? +36703294346

Egészségünkről, problémáinkról...
2020.03.07 21:29

Zöld kávé

Zöld kávé

A zöld kávé továbbra is az egyik legnépszerűbb súlycsökkentő kiegészítő a piacon. A zöld kávébab nyers, pörköletlen kávébab. Magas szintű klorogénsavaknak nevezett antioxidánscsoportot tartalmaznak, amelyek számos előnnyel járnak...

.

 

 

 

A zöld kávébab kivonat koffeint tartalmaz, amely a fogyáshoz kapcsolódó stimuláns. 

 

Magas klorogénsavszinttel is büszkélkedhet , ez egy polifenol-antioxidáns, amely a kutatók szerint elősegítheti a fogyást azáltal, hogy csökkenti a zsír és glükóz felszívódását a bélben, és csökkenti az inzulinszintet az anyagcsere-funkció javítása érdekében.

 

AlterNativa3 Zöld szemes kávé, Bio, Fair trade 150g*2 csomagA zöld kávébabból származó koncentrált kivonat serkentheti a zsírégetést. Fogyasztása ezért elsősorban fogyókúra során ajánlott.

 

A klorogénsav a pörkölés során eltűnik, molekulái lebontják a hőmérséklet emelkedésével. Ezért csak pörköletlen zöld kávéban található meg.

 

AlterNativa3 Zöld szemes kávé, Bio, Fair trade 150g*2 csomag 

AKCIÓ, 1-et fizet, kettőt kap!

Közép-amerikai pörköletlen szemes kávé. Zöld kávébab (pörköletlen).

Fogyás támogatásához üdítő finomság!

 

 

Elkészítési javaslatok:

 

 Hidegen   Áztassa be egy csésze hideg vízbe a zöld kávébabot (10kg testtömeg kilogrammonként 1 kávébabot tegyen a vízbe) majd szűrje le 10 óra múlva. Fogyasszon belőle naponta egy-két csészével. 
 Melegen   Mérjen 15 g zöldkávé babot 175 ml vízhez. Helyezze egy teáskannába vagy fazékba, forralja fel, csökkentse a hőmérsékletét, tartsa az oldatot alacsony lángon körülbelül 15 percig. Távolítsa el a tűzről és hagyja lehűlni körülbelül egy órán át. Napi egyszer vagy kétszer fogyasztható, lehetőleg reggel.

 

A zöld kávé klorogénsavat tartalmaz

A klorogénsav biológiai hatásait felismerték, amint az a polifenolok esetében is nagy antioxidáns erejükkel, valamint képességükkel arra, hogy lassítsák a szervezet glükózfelvételét.

 

Az összes klorogénsav a fenolsavak kategóriájába tartozik. Ezeket a savakat természetesen növények védekező alkotóelemeként használják a mikrobák ellen. 

Fontos megjegyzés: Ha bármilyen egészségügyi problémája merül fel a zöld kávé toleranciájával kapcsolatban, kifejezetten javasoljuk, hogy a zöld kávé fogyasztása előtt keresse fel orvosát konzultációra.