Kérdése van? Hívjon minket! +36-70-329-4346

Flea Doctor, elektromos bolhafésü, a bolhák 80%-át elpusztítja
Flea Doctor, elektromos bolhafésü, a bolhák 80%-át elpusztítja
4 880 Ft

Flea Doctor, elektromos bolhafésü, a bolhák 80%-át elpusztítja

Vegyszerhasználat nélkül elpusztítja a bolhákat*


*A kapcsolatba kerülő bolhák 80%-át elkábítja vagy elpusztítja


Átlagos kiszállítási idő 1-4 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

4 880 Ft
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft
Részletek

Flea Doctor, elektromos bolhafésü, a bolhák 80%-át elpusztítja

A készülék használata előtt olvassa el és kövesse a használati útmutatóban írtakat. A nem megfelelő használat sérülést okozhat. Őrizze meg a használati útmutatót.

 

Bevezető
A Flea DoctorTM bolhafertőzés megállítására és a kifejlett bolhák eltávolítására lett kifejlesztve kutyák és macskák részére. A Flea DoctorTM gyenge elektromos töltést használ, hogy elpusztítsa vagy elkábítsa a fémfogakkal érintkező bolhák 80%–át. A tényleges eredmény függ a fésülés intenzitásától és a bolhák érintkezésével, a fésű fémfogaival.

A Flea DoctorTM hasznos segítség az otthoni bolha mentesítő programban. A gyakori és alapos fésülés A Flea DoctorTM-ral eltávolítja a kifejlett bolhákat kedve bundájából. Ahhoz hogy segítse az újrafertőződés megelőzését, távolítsa el a petéket és a lárvákat a szőnyegből, a bútorokból és kedvence alvóhelyéről. Porszívózza gyakran a szőnyegeket, a kárpitozott
bútorokat, az alacsonyan lógó függönyöket és fapadló réseit a peték és a lárvák eltávolításához. Kedvence alvóhelyét gyakran mossa ki meleg, szappanos vízben.


Figyelmeztetések
 Ne használja a készüléket hő forrás vagy tűz közelében, mert az a készülék sérülését okozhatja.
 Ne merítse a Flea DoctorTM –t folyadékba, mert az a
meghibásodásához vezethet.
 A régi és az új elemeket ne használja egyidejűleg. A legjobb eredmény elérése érdekében elemcsere során mind a 4 elemet cserélje egyszerre.
 Ne használjon egyszerre alkáli, szabványos (szén-cink) vagy újratölthető (nikkel-kadmium) elemet. Csak a meghatározott méretű és típusú elemet használja. A különböző típusú, korú és márkájú elemek keverése, az elemek szivárgásához vagy repedéséhez vezethetnek.
Vigyázat!
 Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez a termék nem gyerekjáték.
 Fulladás veszély: A félrenyelés vagy fulladás veszélyének elkerülése érdekében a műanyag tasakok babák és gyermekek elöl távoltartandók.
 Ne használja gyúlékony gázok, folyadékok vagy robbanásveszélyes anyagok jelenlétében. A Flea DoctorTM apró elektromos kisüléseket generál, amely belobbanthat bármilyen gyúlékony gőzt.
 A Flea DoctorTM használata előtt konzultáljon orvosával, amennyiben epilepsziája, pace-makere van vagy más neurológiai betegségben szenved.


Óvintézkedések !
Áramütés veszélye –
 A Flea DoctorTM-t ne merítse semmilyen folyadékba. A termék nem vízálló vagy cseppálló. Vizesen ne használja.
 Ne használja Flea DoctorTM-t amennyiben kedvence bundája vizes vagy nedves. Bizonyosodjon meg arról, hogy kedvence bundája teljesen száraz használat előtt.
 Semmilyen körülmények között ne próbálja meg felnyítni a Flea DoctorTM burkolatát.
 Használat közben ne érintse meg a Flea DoctorTM fémfogait. A fogak megérintése kellemetlen csípő, zsibbadó érzést okozhat. A Flea DoctorTM-t nem emberi használatra tervezték, embereken használva sérülést okozhat.
 A Flea DoctorTM-t ne használja kedvence bundáján seb, vágás,szemölcs, csomó, zúzódás, kiütés vagy anyajegy közelében. A kemény fémfogak fájdalmat vagy sebesülést okozhatnak kedvencének.
 Ne ejtse le a Flea DoctorTM-t, amennyiben a készülék vagy részei eltörnek vagy megsérülnek, már nem tekinthető biztonságosnak a használata.
 Használat előtt nézze át a készüléket. Amennyiben látható sérülés van a készüléken NE kapcsolja be a készüléket.
Készülék részei
A. KI/BE kapcsoló gomb
B Fésű kitoló gomb
C. Elektromos fésű
D. Elemtartó
E. Elemtartó nyitógomb
F. Tisztító kefe


Elembehelyezés és csere
1. Nyissa ki az elemtartó borítását. (A ábra)
Figyelem: Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék kapcsolója OFF állapotban van.

 

2. Helyezzen be 2 db AA elemet (nem tartozéka a készüléknek) az elemtartó
rekeszbe. Bizonyosodjon meg arról, hogy az elemek a pozitív (+) és a negatív
(-) töltésnek megfelelően, a jelölés szerint lett behelyezve.
(B ábra)
3.Helyezze vissza az elem borítását.
Megjegyzés: Helyezze be újra az elemeket, ha a készülék nem ad ki hangot
bekapcsoláskor vagy ha a teljesítmény csökkenést észlel. 


Első használat
Először válassza ki azt a helyet, ahol a kedvencét fésülni szeretné. A legjobb,ha a szabadban fésüli kedvencét, hogy a menekülő, életben maradt bolhák ne települjenek be az otthonába. Ha beltéren fésüli kedvencét, állítsa újságpapírra vagy bármilyen eldobható padlóburkoló anyagra, hogy
összeszedjen minden bolhát vagy szennyeződést, ami fésülés során kihullhat kedvencéből.
A Flea DoctorTM használata előtt fésülje át kedvencét egy átlagos fésűvel, hogy eltávolítsa a gubancokat és a csomókat a bundából, amelyek zavaróak lehetnek fésülés közben, különös tekintettel, ha kedvencének sűrű, hosszú
vagy csomós bundája van. Ne használja a Flea DoctorTM nedves vagy nyirkos bundán. Bizonyosodjon meg arról, hogy kedvence bundája teljesen száraz használat előtt. Fésülés előtt készítsen elő egy tál langyos szappanos vizet.
Ez lesz a fésűvel összegyűjtött bolhák és egyéb szennyeződések gyűjtőedénye. Azokat a bolhákat, amiket a fésű nem pusztít el, a szappanos víz fog.


Használati útmutató
1. Bekapcsolás előtt (C ábra) tolja ki a fésűt, a fésű kitoló gomb előre csúsztatásával.
2. Miután a fésű fogai ki lettek tolva, kapcsolja be a Flea DoctorTM-t az ON/OFF gomb felfele csúsztatásával az ON állásba. (D ábra)
Megjegyzés: A Flea DoctorTM sikeres használata függ a felhasználó helyes
fésülési gyakorlatától.
3. Fésülés közben kedvencét tartsa nyugodt állapotban, álló helyzetben.
Egyik karjával karolja át az állat nyakát vagy hasát, anélkül, hogy fojtogatná, hogy egyhelyben tarthassa. Vegye a másik szabad kezébe a Flea DoctorTMt. Lassan és óvatosan dolgozzon, fésülje kedvencét a természetes szőrnövekedéssel megegyező irányban, hogy eltávolítsa a kifejlett
bolhákat. Kezdje a fésülést az állat fejétől, haladjon tovább nyakán és vállain a háta felé egészen a farkáig. Nagyméretű vagy mozgékony állatoknál egyszerűbb lehet a fésülés, ha két ember végzi.
Megjegyzés: A Flea DoctorTM-t a testfelületéhez képest körülbelül 45°-os
szögben tartsa. (E ábra).
Csökkentse a nyomást, ha az állat bármilyen kényelmetlenség jelét mutatja.
4. A fésű gyorsan megtelhet bolhákkal, szőrrel vagy más szennyeződéssel.
A szennyeződés csökkentheti a Flea DoctorTM hatását, azzal, hogy megakadályozza a bolhák érintkezését a fémfogakkal. Figyeljen a szennyeződés lerakódására a fogakon és gyakorta távolítsa el a fésűből akövetkezők szerint: Először kapcsolja ki a készüléket, majd a szappanos víz felett tolja többször előre hátra a fésű kitoló gombját. (F ábra)


Megjegyzés: A készülék beep hangot and ki néhány másodpercenként jelezve, hogy be van kapcsolva és működik. Amikor bolhákkal érintkezik hosszabb beep hangot ad ki.


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Kiegészítő termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!