Tápok, eledelek

Áruházunkban prémium, szuperprémium minőségű kutyatápokat forgalmazunk.

Miért? Mert a legfontosabb a minőség. Ahhoz, hogy egy kutya egészséges, kiegyensúlyozott életet élhessen az alap a táplálás. A megfelelő összetételű, minőségű kutyatáp etetésével tudjuk csak fedezni mindazt a szükségletet, melyre bármely életkorban a kutyának szüksége van. 

Áruházunkban pontgyűjtő rendszerrel is igyekszünk a Gazdik kedvében járni, így ha Ön elégedett az első vásárlásával, és visszatér hozzánk, kedvezményesen van módjában vásárolni a webshopunkban.

A megfelelő kutyatáppal a kutya egészségesebb, energikusabb lesz, a Gazdi örömére a bélsár, "kutyapiszok" pedig kevesebb. Arról nem is beszélve, hogy egy igazán jó minőségű kutyatáp etetése során észrevehetően kevesebbet kell adni belőle a kutyának, mert nincsen tele emészthetetlen ballasztanyagokkal, amelyek a térfogatát növelik ugyan a kutyakajának, de a tápértékét nem.

A felnőtt kutyák szükségleteinek leginkább az alábbi összetételű kutyatáp felel meg: 18-24% nyersfehérje, 8-13% nyerszsír, 4-7% nyershamu, 2-4% nyersrost. A kölyök, szoptatós, vemhes vagy idős kutyák szükségletei ettől eltérőek. Áruházunkban kizárólag megbízható, optimális összetételű kutyatápokat forgalmazunk. Az olcsóbb, gyengébb minőségű kutyatápokból lehet, hogy több fogyna az áruházban, de nem ez a cél! A nálunk kapható kutyatáp kizárólag olyan minőséget képviselhet, amit jó szívvel tudunk ajánlani!

Kutyatápok, kutyaeledelek, prémium, szuperprémium minőségű száraz kutya táp, konzerv, nedves táp, kölyökkutyának, felnőtt kutyának, idős kutyának, speciális, diétás tápok...

A nálunk kapható prémium kutyatápok listája:

Happ Dog, Hill's, Nordic, Marp, Uniq, Happy&Fit, Jack, Happ Dog Natur-Croq, Happy Dog Sensible, Happy Dog Supreme kutyatáp, Hill's gyógytápok