Iratkozzon fel hírlevelünkre
Vevőink Kedvencei
Összehasonlítás
Hírek
2018.11.29 20:16
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Állatorvosunk:

JózsaVet Kisállatorvosi Rendelő Debrecen

 

Termék részletek


Flee háztartási bolhaspray

Flee háztartási bolhaspray
 • Flee háztartási bolhaspray
4 490 Ft
Egységár: 11,23 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Értékelés:

Flee háztartási bolhaspray: a háztartásban bárhol alkalmazható, ha bolhafertőzöttség gyanúja merül fel. Óvja családját a csípésektől!

Főbb jellemzők:

- NEM TOXIKUS
- HATÉKONY
- TELJESEN BIZTONSÁGOS
- SZÍNTELEN ÉS SZAGTALAN


Átlagos szállítási idő 1-5 naptári nap.

.

 • Flee háztartási bolhaspray: a háztartásban bárhol alkalmazható, ha bolhafertőzöttség gyanúja merül fel. Óvja családját a csípésektől!

  Főbb jellemzők:

  - NEM TOXIKUS
  - HATÉKONY
  - TELJESEN BIZTONSÁGOS
  - SZÍNTELEN ÉS SZAGTALAN

  A legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhat, hogy kutyáról, macskáról otthonunkba bolha kerül. A bolhák az embereket is szeretik, csípésük hosszan tartó allergiás bőrreakciót vált ki, amely kellemetlen viszketéssel jár. Megtalálni, kiírtani a bolhákat a lakásból azonban nagyon nehéz.

  A Flee háztartási bolhaspray alkalmazásával a háztartásokban a kutyák és macskák bolha fertőzései hatékonyan ellenőrzés alatt tartható. Felnőtt bolhákkal, azok összes fejlődési alakjával (pete, lárva, báb és imágó), szemben is hatékony.

   

  A 0,4%-os  dimeticon tartalmú spray a bolhák és atkák fejlődési alakjai  szempontjából egy ragacsos csapdaként működik. A felnőtt bolhák 3 percen belül, a lárvák 10 percen belül mozgásképtelenek lesznek. A bábok ugyan továbbfejlődnek, de nem képesek kibújni és ezzel megszakad a bolha életciklusa.

  A Flee - nem pesticid, vagy insecticid hatású, hatásmódja fizikai jellegű, rezisztencia sem jelentkezik ellene. A benne levő szilikon "knock-down" hatása a hasonló a permethrin- és pyripoxifen tartalmú szerekkel. Ebben az esetben a "knock-down" hatás nem azt jelenti, hogy a paraziták valójában mikor pusztulnak el, hanem hogy mikor válnak mozgásképtelenné. A kezelés után a Flee hatását legalább 6 napig megőrzi a kárpitban, mozgásképtelenné téve az oda kerülő felnőtt bolhákat és a lárva alakokat is. Az alkalmazást követően a környezet akár 9 héten keresztül bolhamentes maradhat, ezért ismételt alkalmazása 6-9 hetente ajánlott.

  Toxicitása alacsony, Szájon át felvéve sem mérgező más állatfajok számára. Alkalmazása hüllők, halak és növények szempontjából is biztonságos. Orális, vagy külsőleges alkalmazást követően a bélcsatornából, vagy a bőrfelületről nem szívódik fel.


   

  Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

  AZONNALI kedvezmények! .

  Kérem a pontokat MOST

  .

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, így biztosan nem marad le semmiről!

  Ha Most feliratkozik Mini-sorozatunkra, azt is megtudhatja, mit takarnak a titokzatos kifejezések a tápos zsákok címkéin.....

    

  Ide kérem a tippeket:

   
   
Webáruház készítés