Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Relaxa Bits Stresszoldó tabletta kutyáknak 10db
Relaxa Bits Stresszoldó tabletta kutyáknak 10db
6 800 Ft

Relaxa Bits Stresszoldó tabletta kutyáknak 10db

Népszerű kategóriák

Relaxa Bits Stresszoldó tabletta kutyáknak 10db

A Relaxa-Bits nyugtató tabletta gyógynövényekből összeállított, speciálisan kutyák számára kifejlesztett készítmény. Utazáshoz, állatorvoshoz, környezetváltás vagy tüzijáték esetére. 


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

 

 

6 800 Ft
Egységár: 680 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek

A Relaxa-Bits tabletta összetevői egyenként is nyugtató és szorongásoldó hatással bírnak, azaz a félelem és a stressz idegi folyamatának különböző pontjain beavatkozva egyenként is befolyásolni tudják az egyes neurotranszmitterek termelődését. Együtt alkalmazva a hatóanyagokat szinergizmust válthatunk ki, melynek eredményeként fokozott szorongásoldó hatást és szedációt érhetünk el. Így tudnak a Relaxa-Bits nyugtató tabletta összetevői a félelem, a szorongás és stressz leküzdésében gyors, hatékony segítséget nyújtani.

A Relaxa-Bits nyugtató tabletta egy aminosav és öt pszichoaktív gyógynövény egyedülálló kombinációját alkotja, amely speciálisan kutyák számára lett kifejlesztve. A kutyák a számukra nem értelmezhető, kellemetlen történésekre, szituációkra, élethelyzetekre a megfelelő agyi folyamatok következtében szorongással, félelemmel reagálnak.

Összetétel tablettánként:

5-hidroxi-triptofán (5-http)                                       40 mg

Piper methysticum (mámorbors)                            100 mg

Valeriana 0icinalis (macskagyökér)                      80 mg

Astragalus membranaceus (csüdfű)                      40 mg

Scutellaria lateriflora (csucsóka)                              40 mg

Melissa 0icinalis (citromfű)                                     30 mg

Adagolás:

1 tabletta 20 testtömeg kilogrammonként. Lehetőség szerint a stresszhatás előtt egy órával kell beadni. Szükség esetén az adag a duplájára emelhető (1 tabletta 10 testtömegkilogrammonként).

A termék használatakor legyen figyelemmel a következőkre:

Macskák nyugtatására a Relaxa-Bits tabletta nem használható. Az összetevők közül a Valeriana 0icinalis (macskagyökér) macskákon a kezdeti időszakban erős izgalommal járó eufórikus állapotot válthat ki, ami ellentétes az elérni kívánt nyugtató hatástól. Ritkán előfordulhat egyedi érzékenység
(Pl. hasmenés, hányás) bizonyos összetevőkkel szemben, ilyenkor a dózis csökkentése vagy a tabletta szedésének felfüggesztése javasolt. Hosszú ideig (1 hónapnál) tartó alkalmazás esetén a májfunkció ellenőrzése javasolt.

Kiszerelés:

10 db ízesített, barna színű, közepén osztott tabletta bliszter csomagolásban, papírdobozban.

Tárolás:

Szobahőmérsékleten. Óvja a közvetlen napfénytől!
Gyermekektől elzárva tartandó!


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
Márka:
Relaxa
Öko háztartás

Kiegészítő termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!