Segíthetek?  info@jozsapet.hu

SKUDO BABY - Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék gyermekek részére
SKUDO BABY - Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék gyermekek részére
5 990 Ft

SKUDO BABY - Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék gyermekek részére

Népszerű kategóriák

SKUDO BABY - Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék gyermekek részére

Ez az készülék ultrahangos impulzusokat bocsát ki, amely zavarja a kullancsokat, bolhákat és, nem zavarva az embereket és az állatokat, így védi a gyermekeket kültéri játék közben, illetve ha állatokkal játszanak. A készüléket fel lehet akasztani babakocsira, csuklóra, nyakba, perforált oldalával befelé.  Az eszköz nem tartalmaz semmilyen vegyi vagy szennyező anyagot.


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

 

 

5 990 Ft
Egységár: 5 990 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

SKUDO BABY - Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék gyermekek részére.

Mivel a gyermekek sokkal érzékenyebbek és sérülékenyebbek, így védelemre szorulnak. A SKUDO BABY egy természetes és biztonságos védelem, mely nem jelent kockázatot jólétükre.

A bolhacsípés gyakran okoz bőrgyulladásos allergiát, melyet az erősen allergizáló bolhanyál vált ki. Ez az készülék ultrahangos impulzusokat bocsát ki, amely zavarja a parazitákat és, nem zavarva az embereket és az állatokat, így védi a gyermekeket kültéri játék közben, illetve ha állatokkal játszanak.

A készüléket fel lehet akasztani babakocsira, csuklóra, nyakba, perforált oldalával befelé.

A riasztó nedvesség hatására nem károsodik, bár nem vízálló, így a vízzel való közvetlen érintkezést kerülni kell. Az eszköz nem tartalmaz semmilyen vegyi vagy szennyező anyagot.

A kis nyelv eltávolításával a készülék piros fénye villogni kezd (10x), majd folyamatosan működik 10/12 hónapon keresztül, köszönhetően a nem cserélhető lítium elemnek.

Az elem állapota ellenőrizhető, csak nyomja meg a készülék gombját finoman egy hegyes eszközzel. A gyakori ellenőrzés csökkenti az elem élettartamát.

Hatását 3m2-en fejti ki. Ne nyissa ki! 3 éves kor alatt ne adja a gyermek kezébe, felügyelet mellett használja!


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
típus:
élősködők ellen
Márka:
Skudo
Öko háztartás

Kiegészítő termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!