Dentisept fogászati adhéziós paszta 20g

Dentisept fogászati adhéziós paszta 20g
4 580 Ft
A vásárlás után járó pontok: 46 Ft

Dentisept fogászati adhéziós paszta 20g

A szájnyálkahártya higiéniájának biztosítására, kiegészítő kezelésként ínygyulladás, valamint fogkő kezelése során.


Várható kiszállítási idő 1-5 munkanap. Csomagjának pontos kiszállítási idejéről a megrendelés leadása után email-ben tájékoztatjuk, amennyiben az adott termék nincs a megrendelés időpontjában raktáron, a kiszállítás hoszabb lehet.

 

Részletek

A Dentiseptet a fogínyre kell felvinni. A tubusra csavart mellékelt pipettával a hátsó fogak könnyebben elérhetők. A felvitt Dentiseptet az ujjakkal gondosan el kell oszlatni és be kell dörzsölni.
Alkalmazás után az ujjakat először száraz törlőkendővel érdemes megtörölni, majd alaposan kezet kell mosni. Alkalmazható a tüneteknek megfelelően naponta vagy hetente egyszer. Nem célszerű közvetlenül etetés előtt vagy után használni.
A Dentisept paszta speciális formában tartalmaz klórhexidint, ezáltal az rendkívül erősen tapad a szájüregi nyálkahártyára és a fogakra. A pasztát nagyon könnyű felvinni, a szájnyálkahártyán hosszan perzisztál. Aromás íze garantálja a készítmény jó alkalmazhatóságát. Rendszeres használata késleltetheti a fogkő kialakulását.


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

 

Adatok
Márka
Gimborn
Wsfind Kategória
4327
Kiegészítő termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!
Népszerű kategóriák

Öko háztartás