2024.06.26. szerdától és 2024.06.28. péntekig a csomagfeladás és az ügyfélszolgálat csökkentett kapacitással üzemel.

Kérdés, kérés esetén kérjük ne telefonon, hanem email-ben keressen minket: info@jozsapet.hu.

Köszönjük Türelmét!

Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Hordozók, boxok

Kutyahordozók, kutyaszállítók, kutyaboxok 

A hordozók és boxok nélkülözhetetlen eszközök a kutyatartás során. Ezek a praktikus eszközök segítenek a kutyák biztonságos és kényelmes szállításában, valamint pihenésében és tárolásában is nagy szerepet töltenek be.

A kutyahordozók ideálisak kutyák szállítására autóban, repülőn vagy éppen tömegközlekedési eszközökön. Segítségükkel könnyedén vihetjük magunkkal kedvencünket utazások során, vagy éppen az állatorvoshoz. Hordozóinkat kis és közepes méretű kutyákhoz terveztük, hogy biztosítsuk a megfelelő védelmet és kényelmet számukra.


Fontos, hogy mindig a kutyának megfelelő méretű és anyagú hordozót vagy boxot válasszunk, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtsunk számára. Ügyeljünk arra is, hogy rendszeresen tisztítsuk és szellőztessük ezeket az eszközöket, hogy kedvencünk mindig egészséges körülmények között tartózkodhasson bennük. Ezen eszközök segítségével könnyedén gondoskodhatunk kutyánk kényelméről és jól-létéről, így biztosíthatjuk számára a boldog és egészséges életet.


56termék 156
56termék 156

Imádjuk a kutyáinkat, akikkel számos kedves és boldog pillanatot tölthetünk el mindennapjaink során. Azonban az utazás vagy az otthoni pihenés során gyakran szükség van arra, hogy kényelmes és biztonságos környezetet biztosítsunk nekik. Éppen ezért olyan kiegészítők szükségesek a fefelős állattartáshoz, mint a kutyahordozók, kutyaszállítók és kutyaboxok.

A kutyahordozók, kutyaszállítók és kutyaboxok rendkívül praktikus megoldást nyújtanak kis és nagytestű kutyák számára egyaránt. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy kedvencünk velünk tartson utazásaink során vagy biztonságosan és kényelmesen pihenhessen otthon. Ahhoz, hogy a kutyák kiegyensúlyozottak és boldogok legyenek, fontos, hogy megfelelő környezetet biztosítsunk számukra mind az otthonban, mind az utazáskor.

A kutyahordozók általában könnyű, strapabíró, de mégis kényelmes és biztonságos kialakításúak. Ezek az eszközök ideálisak lehetnek például autóban vagy repülőn történő utazáshoz, valamint kirándulásokhoz vagy bevásárlásokhoz. A kutyák számára nagyon fontos, hogy az utazáskor érezzék magukat biztonságban és kényelemben, így a megfelelő kutyahordozó segítségével könnyedén megteremthetjük számukra ezt a kényelmes és biztonságos környezetet.

A kutyaszállítók szintén nagyszerű megoldást jelentenek a kutyák számára, akiknek esetleg sérülés vagy betegség miatt szükségük van arra, hogy hordozva legyenek. Ezek az eszközök gyakran könnyű súlyúak és könnyen tisztíthatók, valamint megfelelő szellőzéssel rendelkeznek ahhoz, hogy a kutyák kényelmesen érezzék magukat bennük. A kutyaszállítók ideális választást jelenthetnek például kórházi látogatások során vagy akár a mindennapos tevékenységek végzésekor is.

A kutyaboxok szintén nagyon fontos szerepet töltenek be a kutyák életében, hiszen biztosítják számukra a saját kis személyes területüket, ahol biztonságban érezhetik magukat. Ezek az otthoni elbújóhelyek ideálisak lehetnek például pihenéshez, alváshoz vagy éppen a stressz csökkentéséhez. A kutyák nagyon érzékenyek az új helyzetekre és helyekre, így a kutyabox segítségével könnyedén megteremthetjük számukra a megfelelő otthoni környezetet, ahol nyugodtan és biztonságban pihenhetnek.