Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Flee háztartási bolhaspray
Flee háztartási bolhaspray
8 150 Ft

Flee háztartási bolhaspray

Népszerű kategóriák

Flee háztartási bolhaspray: a háztartásban bárhol alkalmazható, ha bolhafertőzöttség gyanúja merül fel. Óvja családját a csípésektől!

Főbb jellemzők:

- NEM TOXIKUS
- HATÉKONY
- TELJESEN BIZTONSÁGOS
- SZÍNTELEN ÉS SZAGTALAN


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

Kiszállítási szünet!!!
Előreláthatólag az utolsó csomag feladási napunk július 12. péntek (a megrendelések leadását ezért kérjük lehetőleg július 09-ig ) várhatóan július 24-25 az ezt követő első csomagfeladási napunk.

Természetesen az áruházon keresztül vagy emailben ebben az időszakban is várjuk megrendelését.

Ez idő alatt az ügyfélszolgálat telefonon korlátozottan elérhető, kérjük inkább email-t írjon: info@jozsapet.hu

Köszönjük Türelmét!

 

 

 

8 150 Ft
Egységár: 20 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Flee háztartási bolhaspray: a háztartásban bárhol alkalmazható, ha bolhafertőzöttség gyanúja merül fel. Óvja családját a csípésektől!

Főbb jellemzők:

- NEM TOXIKUS
- HATÉKONY
- TELJESEN BIZTONSÁGOS
- SZÍNTELEN ÉS SZAGTALAN

 

A legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhat, hogy kutyáról, macskáról otthonunkba bolha kerül. A bolhák az embereket is szeretik, csípésük hosszan tartó allergiás bőrreakciót vált ki, amely kellemetlen viszketéssel jár. Megtalálni, kiírtani a bolhákat a lakásból azonban nagyon nehéz.

A Flee háztartási bolhaspray alkalmazásával a háztartásokban a kutyák és macskák bolha fertőzései hatékonyan ellenőrzés alatt tartható. Felnőtt bolhákkal, azok összes fejlődési alakjával (pete, lárva, báb és imágó), szemben is hatékony.

 

A 0,4%-os  dimeticon tartalmú spray a bolhák és atkák fejlődési alakjai  szempontjából egy ragacsos csapdaként működik. A felnőtt bolhák 3 percen belül, a lárvák 10 percen belül mozgásképtelenek lesznek. A bábok ugyan továbbfejlődnek, de nem képesek kibújni és ezzel megszakad a bolha életciklusa.

A Flee - nem pesticid, vagy insecticid hatású, hatásmódja fizikai jellegű, rezisztencia sem jelentkezik ellene. A benne levő szilikon "knock-down" hatása a hasonló a permethrin- és pyripoxifen tartalmú szerekkel. Ebben az esetben a "knock-down" hatás nem azt jelenti, hogy a paraziták valójában mikor pusztulnak el, hanem hogy mikor válnak mozgásképtelenné. A kezelés után a Flee hatását legalább 6 napig megőrzi a kárpitban, mozgásképtelenné téve az oda kerülő felnőtt bolhákat és a lárva alakokat is. Az alkalmazást követően a környezet akár 9 héten keresztül bolhamentes maradhat, ezért ismételt alkalmazása 6-9 hetente ajánlott.

Toxicitása alacsony, Szájon át felvéve sem mérgező más állatfajok számára. Alkalmazása hüllők, halak és növények szempontjából is biztonságos. Orális, vagy külsőleges alkalmazást követően a bélcsatornából, vagy a bőrfelületről nem szívódik fel.


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
Márka:
Flee
Category:
Háziállat > Élősködők elleni készítmény kutyáknak
Öko háztartás

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Karácsony István
2024.03.26
Ezzel végre sikerült kiírtanunk a bolhákat, amiket a kóbor macskák behurcoltak a teraszra.
Éva Holló-Ruzsinszki
2021.10.26
Elégedett vagyok a termékkel
Janni Krisztina
2020.09.29
Nagyon jó termék, meg vagyok vele elégedve a szállítás is gyors volt.
Somlós Gizella
2019.10.10
hatásos