Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Permammas emulzió 250ml

Népszerű kategóriák

Permammas emulzió

Végtagok és izmok helyi gyulladásos megbetegedéseinek kezelésére, kitűnő, azonnali hűsítő, fájdalomcsillapító hatású.

Tőgygyulladás, zúzódás kezelésére.


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

 

 

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Permammas emulzió

Végtagok és izmok helyi gyulladásos megbetegedéseinek kezelésére.

Tőgygyulladás, zúzódás kezelésére.

Célállatfajok: szarvasmarha, kutya, ló, juh, kecske, sertés

A Permammas emulzió egyesíti magában az antiflogisztikus, a reszorpciót elősegítő, vérbőséget okozó, a helyi érzéstelenítő és antiszeptikus hatásokat.

Az emulzió gyorsan és mélyen behatol a szövetekbe, igen jól tolerálható.

A gyulladáscsökkentő hatást a metilszalicilát biztosítja. A bőrből gyorsan abszorbeálódik és a nyirokérrendszer permeabilitásának csökkentése által antiexudativ hatású. A metilszalicilát segíti a megzavart mikrocirkuláció normalizálódását és gátolja a gyulladásos folyamat sejtes infiltrációját.
A kámfor vérbőséget okozó komponensei a gyulladásos szövetek mikrocirkulációjának következtében fellépő szöveti acidózis ellen hatnak. A megjavult vérellátás következtében javul a szövetek oxigénellátása, valamint az extravasalis infiltrátumok reszorpciója. Egyidejűleg a gyorsult véráramlás növeli a test saját védekező erejét. A kámfor fokozza a sarjszövetek képződését, ennek következtében a szöveti károsodások hamarabb megszűnnek.

A kámfor és a mentol helyi érzéstelenítő hatása csökkenti a gyulladásos fájdalmakat, javul az állat közérzete, ami elősegíti a gyógyulást. A Permammas guajakol-, kámfor- és metiszalicilát-tartalmánál fogva antiszeptikus hatással rendelkezik baktériumok és gombák ellen is.
A Permammas gyors és mély behatolóképességét többek között a metilszalicilát keratolitikus hatása is elősegíti, így intenzív és mélyrehatoló hatást fejt ki a gyulladt tőgy-szövetekre. A készítmény támogatja az egyidejűleg alkalmazott kemoterápiát és gyorsítja a gyógyulást.

ALKALMAZÁS: 
Naponta kétszer kell a beteg területet bőséges mennyiségű emulzióval bedörzsölni. Súlyos esetekben a kezelés naponta többször is ismételhető. Ne használja nyílt seb esetén!

ŐSSZETÉTEL:
Methylium salicylicum: 2,5 mg 
Camphorum: 10,0 mg 
Mentholum: 2,5 mg
Guajakolum: 5,0 mg 
Vivőanyag ad: 1 g 


ELLENJAVALLAT:
Nem ismeretes. 

ELTARTHATÓ:
A gyártástól számított 3 évig. 

TÁROLÁS:
Hűvös helyen, fénytől védve. 


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Öko háztartás

Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!