Peroxyderm sampon 200ml

Peroxyderm sampon 200ml
4 280 Ft
Egységár: 21 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft

Peroxyderm sampon 200ml

 

Bakteriális infekció okozta dermatitisek esetén kutyáknál, valamint felületi és mélységi pyodermáknál. Fertőzött felfekvések. Szőrtüszőgyulladás kiegészíto kezelése (demodikosis esetén) másodlagos fertőzéseknél és parazitaellenes szerek használata előtt a bőr megtisztítására. Seborrhoea-komplex. 


Várható kiszállítási idő 1-5 munkanap. Csomagjának pontos kiszállítási idejéről a megrendelés leadása után email-ben tájékoztatjuk, amennyiben az adott termék nincs a megrendelés időpontjában raktáron, a kiszállítás hoszabb lehet.

 

Részletek

Peroxyderm sampon 200ml

 

PEROXYDERM szuszpenzió 200 ml 


Sampon kutyáknak. 

ÖSSZETÉTEL: 
Benzoylperoxidum: 2,5 g 
Excip. pro susp. ad: 100 ml 

GYÁRTÓ: 
Chassot AG 

LEÍRÁS: 
A Peroxyderm a benzoilperoxid hatóanyagot tartalmazza mosóhatású szuszpenzióban, melybol vízzel elegyedve sampon keletkezik. A benzoilperoxid széles hatásspektrumú, nagy hatékonyságú antibakteriális anyag, ezen kívül a bőrön keratolytikus és sebostatikus hatású. A keratolytikus hatás a laesiokon lévo var felületének kíméletes eltávolítását, a sebostatikus hatás pedig a faggyúmirigyek muködésének gátlását eredményezi. Ezáltal a bor a terápia során könnyen zsírtalanítható és ezalatt megtörténik a szortüszok tisztulása is (follicular flushing). 

JAVALLAT: 
Bakteriális infekció okozta dermatitisek kutyáknál, valamint felületi és mélységi pyodermák. Fertozött felfekvések. Szőrtüszogyulladás. Kiegészítő kezelés (demodikosis esetén) másodlagos fertőzéseknél és parazitaellenes szerek használata előtt a bőr megtisztítása. Seborrhoea-komplex. 

ALKALMAZÁS: 
Az egész szorzetet vagy a megbetegedett borfelületeket vízzel erosen meg kell nedvesíteni, majd a szuszpenzióval eroteljesen átsamponozni. A szorzetet és a bort alaposan masszírozni kell, hogy a benzoilperoxid a beteg borfelületekkel intenzív érintkezésbe kerüljön. A kezelés és ennek hatása 5-10 percen át érvényesüljön. Ezt követoen a szorzetet és a bort alapos öblítéssel megszabadítjuk a hatóanyagtól. A borön maradó sampon borirritációkhoz vezethet. (Zsíros bor esetén a kezelést kétszer egymás után kell elvégezni.) A bor állapotától függoen a kezelést naponta vagy 2-7 naponként kell végezni. 

ELLENJAVALLAT: 
Benzoil-peroxiddal szembeni túlérzékenység. Száraz, rideg bor, mivel ez az anyag még jobban kiszárít és zsírtalanít. 

FIGYELMEZTETÉS: 
A szer nyálkahártyára kerülését, de különösen a szembe jutását meg kell akadályozni. Röviddel a fürdetés után fellépo borpír miatt nem kell a kezelést felfüggeszteni. 

TÁROLÁS: 
Huvös, fagymentes helyen. A gyógyszert gyermekek elol elzárva kell tartani. 

KISZERELÉS: 
200 ml-es palack. 

TKV.SZÁM: 
141/4/1993 FVM


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

 

Adatok
Wsfind Kategória
4338
Kiegészítő termékek
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!
Népszerű kategóriák

Öko háztartás