Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Peroxyderm sampon 200ml

Népszerű kategóriák

Peroxyderm sampon 200ml

 

Bakteriális infekció okozta dermatitisek esetén kutyáknál, valamint felületi és mélységi pyodermáknál. Fertőzött felfekvések. Szőrtüszőgyulladás kiegészíto kezelése (demodikosis esetén) másodlagos fertőzéseknél és parazitaellenes szerek használata előtt a bőr megtisztítására. Seborrhoea-komplex. 


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

 

 

Részletek

Peroxyderm sampon 200ml

 

PEROXYDERM szuszpenzió 200 ml 


Sampon kutyáknak. 

ÖSSZETÉTEL: 
Benzoylperoxidum: 2,5 g 
Excip. pro susp. ad: 100 ml 

GYÁRTÓ: 
Chassot AG 

LEÍRÁS: 
A Peroxyderm a benzoilperoxid hatóanyagot tartalmazza mosóhatású szuszpenzióban, melybol vízzel elegyedve sampon keletkezik. A benzoilperoxid széles hatásspektrumú, nagy hatékonyságú antibakteriális anyag, ezen kívül a bőrön keratolytikus és sebostatikus hatású. A keratolytikus hatás a laesiokon lévo var felületének kíméletes eltávolítását, a sebostatikus hatás pedig a faggyúmirigyek muködésének gátlását eredményezi. Ezáltal a bor a terápia során könnyen zsírtalanítható és ezalatt megtörténik a szortüszok tisztulása is (follicular flushing). 

JAVALLAT: 
Bakteriális infekció okozta dermatitisek kutyáknál, valamint felületi és mélységi pyodermák. Fertozött felfekvések. Szőrtüszogyulladás. Kiegészítő kezelés (demodikosis esetén) másodlagos fertőzéseknél és parazitaellenes szerek használata előtt a bőr megtisztítása. Seborrhoea-komplex. 

ALKALMAZÁS: 
Az egész szorzetet vagy a megbetegedett borfelületeket vízzel erosen meg kell nedvesíteni, majd a szuszpenzióval eroteljesen átsamponozni. A szorzetet és a bort alaposan masszírozni kell, hogy a benzoilperoxid a beteg borfelületekkel intenzív érintkezésbe kerüljön. A kezelés és ennek hatása 5-10 percen át érvényesüljön. Ezt követoen a szorzetet és a bort alapos öblítéssel megszabadítjuk a hatóanyagtól. A borön maradó sampon borirritációkhoz vezethet. (Zsíros bor esetén a kezelést kétszer egymás után kell elvégezni.) A bor állapotától függoen a kezelést naponta vagy 2-7 naponként kell végezni. 

ELLENJAVALLAT: 
Benzoil-peroxiddal szembeni túlérzékenység. Száraz, rideg bor, mivel ez az anyag még jobban kiszárít és zsírtalanít. 

FIGYELMEZTETÉS: 
A szer nyálkahártyára kerülését, de különösen a szembe jutását meg kell akadályozni. Röviddel a fürdetés után fellépo borpír miatt nem kell a kezelést felfüggeszteni. 

TÁROLÁS: 
Huvös, fagymentes helyen. A gyógyszert gyermekek elol elzárva kell tartani. 

KISZERELÉS: 
200 ml-es palack. 

TKV.SZÁM: 
141/4/1993 FVM


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Öko háztartás

Kiegészítő termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Nyéki Krisztina
2022.12.11
Allergia miatt használjuk, maximálisan elégedett vagyok a tremékkel.