Segíthetek? +36703294346

Étrendkiegészítők, ivógélek, aloe vera

Az aloe vera a természet egész gyógyszertárát foglalja magába! Ugyanis a tudomány eddig több, mint 150, az emberi szervezet számára hasznos összetevőt talált benne.
A lista A-tól (alanin) T-ig (tirozin) terjed. Egyes összetevők csak csekély koncentrációban vannak jelen, és épp ebben rejlik az aloe titka: nem egy bizonyos hatásáról van szó, hanem az összes anyag együttese az, ami az aloe vera számos pozitív hatását lehetővé teszi. A tudomány ezt szinergetikus hatásként említi.

Az aloe vera alkalmazására néhány egyszerű szabály érvényes:


Az aloe verát érdemes hosszú időn keresztül fogyasztania!
A pozitív hatások csak több hétig tartó öngyógyító folyamat után lesznek érezhetők. Az aloe vera italokat ezért legalább 6 hónapon keresztül naponta érdemes inni.


A méreganyagok és a salak eltávolítása az oka annak, hogy bizonyos esetekben az aloe vera terápia kezdetén
úgynevezett „elsődleges rosszabbodás” következik be.

Az Aloe italok és étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a változatos táplálkozást, mozgást és a gyógykezeléseket. Ha Önnek valamilyen akutt vagy krónikus betegsége van mindig konzultáljon kezelőorvosával mielőtt kiegészítő terápiába kezd!

Ezért vegye figyelembe a következőt: minél súlyosabb a betegség, annál lassabban kezdje a terápiát.
Ha az aloe verát súlyos, idült betegségnél akarja használni, akkor jelentősen kisebb adaggal kezdje a terápiát, pl. 3 x 5 ml naponta, majd 4-6 héten át fokozza az adagot napi 3 x 30 ml-re.