Gimborn Helyhez Szoktató Csepp 50 ml

Gimborn Helyhez Szoktató Csepp 50 ml
2 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft

Gimborn Helyhez Szoktató Csepp 50 ml

Környezetbarát, illatanyagokat tartalmazó szer kölyök és fiatal kutyák részére, csalogató hatóanyagával szoktatja a szobatisztaságra a kutyát.


Várható kiszállítási idő 1-5 munkanap. Csomagjának pontos kiszállítási idejéről a megrendelés leadása után email-ben tájékoztatjuk, amennyiben az adott termék nincs a megrendelés időpontjában raktáron, a kiszállítás hoszabb lehet.

 

Részletek

Javasolt alkalmazás:
Elegendő néhány cseppet egy papírlapra, kutyapelenkára csepegtetve a tartózkodási hely közelébe tenni és ráhelyezni a kiskutyát, hogy zavartalanul végezhesse el a dolgát.

Ezután feltétlenül dicsérje meg kedvencét! Előfordul, hogy amikor Ön használni próbálja, a kiskutyának épp nem kell "kimennie", érdemes többször próbálkozni!

Minden újabb tréning alkalmával naponta többször - mozdítsa el a papírt, kutyapelenkát a szoktatni kívánt hely felé, így egy idő után gond nélkül ránevelhetjük kutyánkat az állandó, egy helyre való járásra.

Gyermekek elől elzárandó!

Alkalmazás során ne egyen, ne igyon és ne dohányozzon. Szembe ne kerüljön. Amennyiben mégis érintkezik szemével, alaposan öblítse ki vízzel és keresse fel orvosát.

 

Összetevők:
Víz, isopropylalkohol, konzerváló anyagok, emulgator, szaglásra ható.


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

 

Adatok
Márka
Gimborn
Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!
Népszerű kategóriák

Öko háztartás