Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Gimborn Helyhez Szoktató Csepp 50 ml

Népszerű kategóriák

Gimborn Helyhez Szoktató Csepp 50 ml

Környezetbarát, illatanyagokat tartalmazó szer kölyök és fiatal kutyák részére, csalogató hatóanyagával szoktatja a szobatisztaságra a kutyát.


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

Kiszállítási szünet!!!
Előreláthatólag az utolsó csomag feladási napunk július 12. péntek (a megrendelések leadását ezért kérjük lehetőleg július 09-ig ) várhatóan július 24-25 az ezt követő első csomagfeladási napunk.

Természetesen az áruházon keresztül vagy emailben ebben az időszakban is várjuk megrendelését.

Ez idő alatt az ügyfélszolgálat telefonon korlátozottan elérhető, kérjük inkább email-t írjon: info@jozsapet.hu

Köszönjük Türelmét!

 

 

 

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Javasolt alkalmazás:
Elegendő néhány cseppet egy papírlapra, kutyapelenkára csepegtetve a tartózkodási hely közelébe tenni és ráhelyezni a kiskutyát, hogy zavartalanul végezhesse el a dolgát.

Ezután feltétlenül dicsérje meg kedvencét! Előfordul, hogy amikor Ön használni próbálja, a kiskutyának épp nem kell "kimennie", érdemes többször próbálkozni!

Minden újabb tréning alkalmával naponta többször - mozdítsa el a papírt, kutyapelenkát a szoktatni kívánt hely felé, így egy idő után gond nélkül ránevelhetjük kutyánkat az állandó, egy helyre való járásra.

Gyermekek elől elzárandó!

Alkalmazás során ne egyen, ne igyon és ne dohányozzon. Szembe ne kerüljön. Amennyiben mégis érintkezik szemével, alaposan öblítse ki vízzel és keresse fel orvosát.

 

Összetevők:
Víz, isopropylalkohol, konzerváló anyagok, emulgator, szaglásra ható.


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
Márka:
Gimborn
Öko háztartás

Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!