Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Gimborn kutyapelenka 60*60cm vagy 60*90cm 10 db

Népszerű kategóriák

Gimborn kutyapelenka 60*60cm vagy 60*90cm 10 db

 

  • extra nedvszívó képesség
  • folyadékzáró réteggel ellátott

 

  • csökkenti a kellemetlen szagokat
  • kiemelten ajánlott kölyökkutyák helyhez szoktatásához

 


.

 

Átlagos kiszállítási idő 1-6 munkanap. Raktáron nem lévő, beszerzés alatt álló termékek esetében hosszabb lehet, erről a megrendelés leadása után tájékoztatást küldünk.

 

 

 

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Figyelje a kölyökkutya mozgását, amint észreveszi, hogy a lakásba bárhová odapisilt, törölje fel a vizeletet egy kutyapelenka nedvszívó felével. Az így előkészített kutyapelenkát helyezze arra a helyre ahová szeretné ha a kutya odaszokna.

Ha a kiskutya nem fedezte volna fel a pisivel átitatott kutya pelenkát, akkor néhány óra elmúltával mutassa meg neki a pelenkát. Ha a kölyök azt megszagolgatja, akkor jó eséllyel oda is pisil a következő alkalommal.

Ha szükséges többször mutassa meg neki az előkészített kutyapelenkát. A kutya csak akkor fog rendszeresen a pelenkára pisilni, ha talál rajta megfelelő nagyságú száraz területet (nem szeretnek belelépni a pisibe), ezért fontos a kutyapelenkát cserélje, ha nincs rajta elegendő száraz felület.  Alkalmazhatunk helyhezszoktató spray-t is a pelenka előkészítéséhez.

 


Természetesen a kutya nem fogja egyből megérteni, hogy mit vár el tőle, ezért szánja rá az első pár napot, legyen a kutya nyomában és figyelje minden mozdulatát. Ha látja, hogy a kiskutya nem találja a helyét, mászkál, szaglászik, vigye ki (vagy oda ahová szeretnénk, hogy pisiljen).

Ha a megfelelő helyen végezte el a kölyök kutya a dolgát, kapjon nagy-nagy dícséretet!

Természetesen  a kiskutya nem képes négy óránál tovább viszatartani a vizeletét, valamint játék, alvás és evés után szinte biztos, hogy pisilni fog.


 

Szeretnénk megajándékozni visszatérő törzsvásárlóinkat. Gyűjtse Ön is a hűségpontokat , már a regisztrációval is kedvezményekre tehet szert.

AZONNALI kedvezmények! .

Kérem a pontokat MOST

.

Adatok
Márka:
Gimborn
Öko háztartás

Vélemények
Nincs vélemény a termékről, legyen ÖN az első, aki értékeli!