Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Calibra Cat

Calibra Cat Szuperpremium Macskatápok

A Calibra Premium egy kiváló minőségű száraz állateledel, amely tökéletes arányban tartalmazza a tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, hogy kielégíthesse az egészséges kutya szervezetének minden igényét, és támogassa az immunrendszer helyes működését.

Mindegyik Calibra Cat Szuperprémium Macskaeledel magas arányban tartalmaz húst és egészségtámogató kiegészítőket: vitaminokat, ásványi anyagokat, gyógynövényeket. 

Minden macska értékelni fogja az eledel ízletességét, könnyű emészthetőségét, ami a hidrolizált baromfihús jelenléte miatt jobb. Az ilyen formában feltárt fehérjék sokkal jobban hasznosulnak a macska szervezetében és nem terhelik meg a gyomrot.

A Calibra Cat Szuperpremium macskatáp szóját és tartósítószert sem tartalmaz.

Calibra Cat

A Calibra Cat Superpremium a hypoallergén ételek egy vonalát jelenti, melynek középpontjában a macska természetes étkezési szokásai állnak. Az egész sor gondosan kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít, könnyen emészthető és magas állati fehérjetartalmú.

Calibra Cat Hypoallergenic, HA - a macska teljes életciklusára kiterjedő hypoallergén eledelek kölyök és felnőtt macskák számára

Calibra Cat Expert Nutrition - egy termékcsalád a különleges táplálkozási követelményekhez

Calibra Cat Grain Free - speciális gabonamentes receptek felnőtt macskáknak

 


7termék 17
7termék 17