Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Happy Cat macskatápok

Kinek ajánljuk a Happy Cat macskatáp családot?

Azoknak a cica Gazdiknak, akik megfizethető áron, minden szükséges tápanyagot tartalmazó macskatápot szeretnének adni Kedvencüknek. Azoknak, akiknek nem az a fontos, hogy a táp tele legyen színezőanyagokkal, vagy különleges formákra legyen préselve, hanem az, hogy a macska olyan eledelt egyen, amitől egészséges, energikus, gyönyörű cica lesz belőle.

A Happy Cat macskatáp német alapanyagokból készül, az egyedülálló Happy Cat bio formula felhasználásával. A Happy Cat segít normalizálni a macska természetes anyagcseréjét.

Kiegyensúlyozott, teljes értékű macskaeledel, amely minden egészséges macska számára prémium minőségű táplálkozást biztosít.

A Happy Cat macskatápok minden szükséges tápanyagot biztosítanak kiváló minőségű alapanyagokból álló összetételének köszönhetően az Ön macskája számára.

A Happy Cat eledelek között megtalálhatja cicája kedven eledelét, akár kiscicáról, felnőtt macskáról, vagy kis mozgásigényű idős cicáról van szó. A tápok széles választékban, kíváló minőségben, jó ár-érték arányban állnak rendelkezésre a macskák etetéséhez.

Ne feledje a prémium macskatáp lehet, hogy drágábbnak tűnik, ám mivel kevesebb is elég belőle az egészséges macskák etetéséhez, hamarabb okoz teltségérzetet, és minden szükséges táp anyagot tartalmazn, olcsóbb lehet a napi etetési költség a cicák számára, mint egy közepes, vagy alacsony tápértékű eledel, macskatáp esetén.

Etesse macskáját jó minőségű, prémium Happy Cat macskatáppal a cica egészségéért, jó emésztéséért, fényes szőrzetért, kiegyensúlyozott, életerős macskát fog kapni általuk.

http://www.happycat.hu/

 

 


19termék 119
19termék 119

A Happy Cat macskatáp német alapanyagokból készül, az egyedülálló Happy Cat bio formula felhasználásával. A Happy Cat macskatáp segít normalizálni a macska természetes anyagcseréjét.

Etesse macskáját jó minőségű, prémium macskatáppal a cica egészségéért, jó emésztéséért, fényes szőrzetért, kiegyensúlyozott, életerős macskát fog kapni általuk.

  • száraztáp
  • macskaeledel
  • happy cat macskatáp