Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Happy Dog kutyatáp

Happy Dog kutyatáp.

A legszigorúbb minőség-ellenőrzés mellett különleges, több mint 90%-os emészthetőséggel bíró receptúrákkal, természetes, fajtának megfelelő és egészséges táplálkozást jelent a Happy Dog kutyatáp. Minden méretű, fajtájú kutya részére megtalálható a megfelelő kutyatáp a Happy Dog palettáján.

"A Happy Dog pontosan olyan táplálékot kínál, amelyre kutyája vágyik. Legyen szó bármekkora méretű, bármilyen igényű és korú kutyáról, kiskutyáktól kezdve az idős kutyákig."  (Georg Müller, Happy Dog tulajdonosa)

A Happy Dog kutyatápokhoz többféle, kitűnő minőségű fehérjeforrást használnak fel. Mértékletes energiaellátást biztosít a Happy Dog, kevesebb zsírral és több fehérjével. Az energia csökkentése véd a civilizációs betegségek, pl. a túlsúly, ízületi problémák stb. ellen.

A Happy Dog kutyatáp egy kitűnő választás a gondos Gazditól!

 

Miért jók a Happy Dog  tápok?

Mert nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, színezőanyagokat, tartósítószereket. Mert minden fontos tápanyag megtalálható bennük, amire egy kutyának szüksége van. Mert ízletesek, a kutyák szeretik. Mert mindezek ellenére még az áruk is jó!

 

Kattintson valamelyik Happy Dog kutyatáp kategória képre, ha szűkíteni szeretné a találati listát:

Happy Dog kutyatápokban megtalálható a Natural Life Concept, amely optimális és a fajnak megfelelő módon támogatja az anyagcserét, az immunrendszer megerősítésétől kezdve a bőr és a szőrzet egészségéig.

  • Alma: természetes pektintartalmú élelmi rostok az optimális emésztésért
  • Lenmag: magas omega-3 &-6 zsírsavtartalommal az egészséges bőrért és a csillogó szőrzetért
  • Válogatott gyógynövények: értékes illóolajokkal kedvezve a gyomornak és bélnek
  • Új-zélandi zöldkagyló: glükozaminoglikánokkal az ízületek és az ízületi porcok támogatására
  • Nyomelemek: megfelelő mennyiségben, magas biológiai elérhetőséggel

Happy Dog kutyatáp, kutyaeledel. Csökkentett energiatartalom, növényi fehérjepótlók nélkül, kémiai színező, ízesítő anyagok és tartósítószer nélkül, természetes változatosság, ezt jelenti a Happy Dog.

Tökéletes válsztás az elégedett kutyának: Happy Dog kutyatáp, kutyaeledel.