Exclusion
"Márkánk egyet jelent a minőséggel, amelyet több mint 20 éves kutatás és gyártás során fejlesztettünk ki. ”
Az Exlusion kutyatápok, macskaeledelek kifejleszésében a kisállatok szeretete a fő vezérlő elv, amely során az állatok igényeit figyelembe véve a legkiválóbb, egészséges alapanyagok felkutatásával kezdődött az Exclusion márka létrehozása, immáron 20 éve a kisállattáplálásban.
FILOZÓFIÁNK állateledeleinket azoknak az elvárásoknak megfelelően készítjük el, amelyekben hiszünk, mert úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb módja annak elkészítéséhez ...
CSAK dehidratált ÁLLATI ÖSSZETEVŐK A magasabb tápértékhez csak dehidratált állati összetevőket használunk
CSAK TERMÉSZETES TARTÓSÍTÁS Csak természetes antioxidánsok az étel megőrzéséhez
BÉTA-GLUKÁNOK Az élesztőből származó béta-glükánok használata erősíti az immunválaszt és elősegíti az ízületi gyulladások elleni küzdelmet
CRUELTY FREE Kutatásunk, amelynek célja a kedvtelésből tartott állatok jobb eledelének előállítása, nem okoz szenvedést más állatoknak
MOS és FOS Termékeink integrálva vannak az MOS-szal az emésztőrendszer elősegítésére és az FOS-szal a bélflóra fejlődésének fokozására
CHONDROITIN & GLUCOSAMINE Étrend-kiegészítők a porc termelésének javítására és egyúttal lassítják a lebomlást, javítva az ízületek egészséges állapotát a jó mozgékonyságért még idősebb korban is.
Dehidratált állati összetevők:
A dehidratált állati összetevőket a friss hús gőzös főzésével nyerik, hogy szinte teljesen kiküszöböljék annak víztartalmát és fenntartsák az élelmiszer stabilitását az EXCLUSION KUTYATÁP, MACSKATÁP készítése során.
Miért használjuk őket?
Filozófiánk egy ésszerű kérdésből fakad: miért használjuk a friss húst a tápok összetevőjeként, ha a gyártási folyamat során úgyis szárítják, és szinte az összes vizét eltávolítják? Mert az előzőleg dehidratált állati összetevők, magasabb tápértékkel bírnak, mint ugyanazok a friss súlyú összetevők.
Az élelmiszer-összetételi adatokban szereplő összetevők a főzés előtti százalékokra vonatkoznak. Az összetevő végső mennyiségének megismeréséhez figyelembe kell venni a folyamat során eltávolított vizet. A friss húsból készült élelmiszereknek sokkal kisebb a tényleges húsmennyisége, mint a címkén feltüntetettnek, mivel a gyártási folyamat eltávolítja a benne lévő víz nagy részét.
A dehidratált állati összetevők használata azonban garantálja, hogy a késztermék tényleges húsmennyisége gyakorlatilag megegyezik a címkén feltüntetett mennyiséggel.
Éppen ezért, míg száraz élelmiszer-termékeinkben kizárólag dehidratált összetevőket használunk, a nedves élelmiszer-termékeinkben friss húst használunk, hogy a kész termék megőrizze ugyanazt az állagot.
Természetesen ezeknek a dehidratált összetevőknek a legjobb minőségűeknek kell lenniük, és elkötelezettek vagyunk olyan megbízható beszállítók kiválasztása és minőségellenőrzése mellett, amelyek garantálhatják számunkra a legmagasabb minőségű alapanyagokat olyan élelmiszerek előállításához, amelyek hozzájárulnak négylábú barátaink egészségének javításához. .