Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Eukanuba

A EUKANUBA, annak érdekében, hogy jobban megérthesse, milyen szerepet játszik a táplálkozás abban, milyen hosszúra nyúlik az élet, belevágott egy tíz éven át tartó megfigyeléses kutatásba, melyben 39 különleges labrador vett részt.

A kutyák egészsége és élethossza állt a vizsgálat központjában, és az eredmények minden várakozást felülmúltak: a EUKANUBA eledelen élő, megfelelő gondoskodásban részesülő labrador retrieverek csaknem 90%-a tizenkét éves koránál tovább élt (ennek a fajtának 12 év a tipikus várható élettartama).

Ennél is lenyűgözőbb, hogy a kutyáknak majdnem harmada (28%) kivételesen hosszú életet élt, túlszárnyalva a 15,6 éves kort is. Egyikük, Utah, megérte a matuzsáleminek számító 17 éves és 11 hónapos kort is, ami emberi években számolva nagyjából 109 évesnek felelne meg.

A EUKANUBA szenvedélyesen elkötelezett az iránt, hogy kutyájának minél hosszabb és egészségesebb életet biztosíthasson. Ezért kínál minden életkorspecifikus eledelünk olyan személyre szabott tápanyagokat, amik végigkövetik kutyája egész életét.

** A kivételesen hosszú élettartam labradoroknál (15,6 év): tipikus várható élettartam (12 év) + 30%


2termék 12
2termék 12