Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Furminator

A Furminátor fésűi és keféi minden kutya és macska számára alkalmasak. Így hosszú- és rövidszőrűre egyaránt ideális.

Nem csak simává teszi az állatok szőrét, illetve eltávolítja belőlük a szennyeződéseket, hanem az aljszőrzetnél egy olyan speciális pengével (nem vágó éllel, trimmelésre nem alkalmas!) rendelkezik, ami még az előtt eltávolítja az elhalt szőrszálakat, hogy azok a későbbiekben kihullanának.

 

 

 

.

A Furminator bármelyik termékének használatával garantáltan csodálatos bundát varázsolhatunk cicánknak és kutyánknak, miközben rendszeres használattal egy életre elfelejthetjük a lakásban elhagyatott szőrcsomókat. 

Az angol fur (szőr) és a terminator szavakból született FURminator szó tökéletesen leírja ezt a kutyafésűt: segítségével megszabadulhatunk kedvenc kutyánk vagy macskánk aljszőrétől, melyet egyébként elhullatana. A FURminator rendszeres használata mellett akár az aljszőrzet 90% is képes eltávolítani!

A lakásban tartott kutyák és macskák egész évben vedlenek, így általános problémát jelent az aljszőrzet kikefélése. 

A FURminator egy különleges eszköz, ami kifejezetten arra lett kialakítva, hogy megállítsa a szőrhullást az aljszőrzetnél. Ez a forradalmi kutya- macskaápolási eszköz, egy különleges kialakítású, precíziós pengével rendelkezik, ami eltávolítja a kihullott szőrt, miközben fényes és csillogó bundát hagy maga után. Biztosan állítható: a FURminator a legjobb kutyakefe/macskakefe a világon!

Furminator olcsó

 


11termék 111
11termék 111

 

Tudnivalók:
Ergonomikus, csúszásgátló nyéllel a kényelmes használatért.
Használatával, a szőrzetet a levegő képes jobban átjárni így a bunda fényessé, szebbé és kellemesebb illatúvá válik
Az allergiás tüneteket mutató kutyáknál és macskáknál a Furminator használatával a bőr lélegezni kezd és egészségesebbé válik.
A szőrlabda okozta problémák eredményesen kezelhetők vele macska esetében.