Segíthetek?  info@jozsapet.hu

Humac, huminsav kisállatoknak

Humac, huminsav kisállatoknak

A HUMAC készítmények rendkívül magas huminsav tartalmúak, tartalmazzák a természet szinte összes mikro és makro elemét, kelát kötései biztosítják azok hasznosulását.

  • Természetes anyag, mely magas huminsav tartalma által a bélflórára és az immunrendszerre gyakorolt hatásának köszönhetően kedvezően befolyásolja az anyagcserefolyamatokat.
  • Használható hasmenés, emésztési zavarok és különböző mérgezések megelőzésére és kezelésére is.
  • A huminsavak aktív anyagok, melyek megköthetik a különböző méreganyagokat az állat emésztőrendszerében (toxinok, nehézfémek)
  • Alapanyaga a Leonardit, egy magas biológiai hatékonyságú anyag, technológiailag aktivizát, 65%-os huminsav tartalommal
  • A humac huminsav támogatja a szervezet, antibakteriális, antivirális és gombaellenes védelmi rendszerét, elősegítheti a bélflóra működését.

A HUMAC természetes anyag, további vegyi feldolgozástól mentes. Az eledelhez keverve, képes fenntartani a bél mikroflórájának egyensúlyát, méregtelenít, kedvezően hat az emésztőrendszer pH-jára, az eledel és a benne lévő tápanyagok hasznosítására.

A huminsavak nagy molekulájú polimerizált aromás vegyületek, melyek nagyon bonyolult szerkezettel és jelentős fizikai-kémiai tulajdonságokkal rendelkeznek.

A humuszanyagokat már az ókorban is alkalmazták a gyógyászatban.

Takarmányként való tudatos felhasználása csak két-három évtizedes múltra tekint vissza. Biológiai hatásának sokszínűsége abban rejlik, hogy ‒ szerkezetéből adódóan ‒ szinte minden vegyülettípussal képes reakcióba lépni.


4termék 14
4termék 14